THE FUTURE IS HYBRID IS TERUG

Cyber Security Edition

The Future is Hybrid is terug

Ook wij hebben ons jaarlijks terugkerende MSP event meerdere keren moeten afblazen omwille van COVID-19. Na drie jaar zijn we terug. Op 1 juni aanstaande vieren wij onze vierde editie en jij bent van harte uitgenodigd.

En zoals je van ons gewend bent, combineren wij het nuttige altijd met het aangename. Bij voorkeur op een zomerse locatie. Dit jaar dus bij de Harbour Club in Vinkeveen. We starten om 16.00 zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de file.

Wij hebben twee speciale gasten. Moderator Ancilla van de Leest, veel gevraagd spreker op het gebied van Privacy en Cybersecurity en MSP pionier van het eerste uur Gavin Garbutt. Grondlegger van RMM hit N-Able wat hij verkocht aan Solarwinds. Nu mede oprichter van Augmentt. In mijn ogen Next Generation Remote Management & Monitoring. 

Het centrale thema is Cyber Security. Saai zou je denken, iedereen heeft het tegenwoordig over security. Klopt. Maar er zijn voldoende redenen extra alert te zijn. Ik verwijs gemakshalve naar de meest recente supply chain hack van Kaseya die zelfs door de NOS en kranten als The Guardian niet onopgemerkt bleef. Het gaf hackers toegang op het hoogste niveau waarna ze wereldwijd eindgebruikers kunnen benaderen via MSP's. Heel lelijk. 

is die hybride werkplek wel veilig? 

Met de wildgroei van SaaS-applicaties, met name versneld door COVID, neemt de kans op cybersecurity lekken alleen maar toe. Je hebt nu steeds meer kleine zakelijke gebruikers die SaaS-gebaseerde applicaties gebruiken, meestal vanaf persoonlijke apparaten [en in] veel gevallen van onveilige netwerken, wat veiligheidslekken creëert. MSP's die de hybride werkplek en bijhorende SaaS-omgevingen van hun klanten proactief beheren, creëren nieuwe inkomsten voor zichzelf, aanzienlijke besparingen, verbeterde beveiliging en compliance, minder operationele verspilling en hogere productiviteitsniveaus voor hun klanten.

Volgens het Centraal Bureau van Statistiek (CBS) is hybride werken in ieder geval een blijvertje. Sommige medewerkers zullen vanuit huis blijven werken, terwijl anderen kiezen om terug te keren naar kantoor. MKB/KMO bedrijven hebben blijvend ondersteuning bij het navigeren in een hybride werkomgeving nodig. 

Al met al is het selecteren van de juiste MSP tools ook nu cruciaal. En laat het spotten van nieuwe pareltjes voor MSP's nou net onze passie zijn, al 23 jaar. Zo brengen wij jou tijdens deze vierde editie de laatste Saas Management, Edge computing, Remote Control, Cyber Resilience en Business Suite software voor MSP's onder de aandacht. Laten we hopen op een mooie zomerse dag, kunnen we die afsluiten met een koude bier en lekker eten.

Graag tot ziens op deze editie van The Future is Hybrid | Security Edition 2022 in Vinkeveen. 

Hartelijke groet
George van Brugge
[email protected]

Een phishing-verhaal: de groeiende bedreiging voor jouw bedrijf