Meet our partner: 

Avast

Een alles-in-een cyber security oplossing. Avast Business biedt geïntegreerde, cloud-based- endpoint- en netwerk security solutions om kleine en middelgrote bedrijven te beschermen tegen de groeiende dreiging van downtime, verloren inkomsten en reputatieschade als gevolg van cyberaanvallen.  Ondersteund door het grootste, meest verspreide netwerk voor bedreigingsdetectie, maakt het Avast Business-beveiliging portfolio het voor bedrijven makkelijk en betaalbaar om steeds complexere IT-omgevingen te beveiligen, beheren en bewaken.

Odoo • Text and Image

The future of business cybersecurity

Gelaagde, cloud-based beveiliging ontworpen om MSP's te helpen hun klanten veilig en beschermd te houden en hun bedrijf te verbeteren.

Wat is Avast?

 
 

Endpoint Protection

Alles-in-één bescherming voor gegevens, apparaten, mensen en applicaties. Zodat jij soepel en efficiënt kunt blijven werken zonder onderbrekingen.

Managed Security

Volledige controle en zichtbaarheid over hele IT-ecosystemen. Kies een oplossing op basis van het niveau van controle en rapportage dat jij nodig hebt. 

Netwerk Security

Bescherming op bedrijfsniveau tegen de nieuwste internetbedreigingen. Beveilig jouw netverkeer zonder de complexiteit van extra proxyservers of on-premise.

Slimmere Gegevens

Dagelijks worden meer dan 200 miljard URL's en een miljoen nieuwe bestanden gecontroleerd. Zo worden elke maand 1,5 miljard malware attacks voorkomen.

Diepere Inspecties

De real-time smart scanner plaatst verdachte bestanden direct in quarantaine om deze verder te analyseren. Zo worden zero-day-aanvallen beter voorkomen.

Snellere Detectie

De technologie van Avast is in staat nieuwe malware varianten binnen enkele seconden te identificeren en onmiddellijk updates te sturen naar het hele netwerk.

Portland helpt msp's bij hun grootste uitdagingen

word efficiëntier, productivier en winstgevender, word partner van portland.

producten

Patch management

Identificeer en implementeer eenvoudig kritieke patches en bewaak lopende activiteiten vanaf een centraal dashboard.

cloud Back-up

Voorkom kostbare downtime met een reeks online en on-premise back-up- en recovery solutions die bestanden, applicaties, servers en meer beschermen.

Email security

Stop spam en beveilig inkomende en uitgaande e-mails met pay-as-you-go e-mail beveiligingsservices, waaronder anti-spam, e-mailarchief Lite, e-mailarchivering en gecodeerde e-mail.

Odoo + afbeelding en tekst

CloudCare

Krachtige, gelaagde online beveiligingsservices voor kleine en middelgrote bedrijven.

CloudCare is een cloud-based security platform dat IT-professionals helpt bedreigingen te monitoren en gelaagde security services te leveren aan meerdere kantoren, netwerken en apparaten. De krachtige combinatie van endpoint- en netwerk security services van CloudCare biedt een ongeëvenaard beschermingsniveau op een centraal platform, waar je alleen betaalt voor de beveiligingsservices die je nodig heeft.

Zelf zien hoe Avast te werk gaat?

Laat je gegevens achter en plan een live demo!

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

managed Security Services voor omzet

Security is meer dan alleen tools. Hoe breng jij je nieuwe service naar de markt, wat biedt je precies aan en wat laat je het kosten? Bekijk de best practices.

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Security verandert elk jaar meer

Zijn jouw MKB klanten goed beschermd? Deze whitepaper gaat dieper in op de 6 meest voorkomende fouten binnen security in het MKB.