JOUW TRUSTED ADVISOR


Als Managed Service Provider help je je klanten aan toekomstbestendige oplossingen en creëer je terugkerende inkomsten voor je eigen organisatie. Dat start met het inrichten van jouw MSP bedrijf met futureproof software en cloud oplossingen. Alles om de hybride ICT infrastructuur van jouw klanten optimaal te beheren en bovenal te beveiligen. Waarom Portland?

  • 25 jaar ervaring in adviseren van MSP's
  • Zorgvuldig samengesteld portfolio voor de moderne MSP
  • Eén centrale portal voor licenties en cloud abonnementen
  • Altijd persoonlijk advies tot technische support

Adviesgesprek plannen  Offerte aanvragen


Jouw adviseur staat voor je klaar

Bedrijfsteam

Erika Padmos

Microsoft 365 portfolio specialist

Erika helpt je met het vinden van de juiste backup en beheer oplossing voor Office365, VM's, Endpoints of fysieke server backups, zodat jij je daar geen zorgen meer over hoeft te maken.

Plan een afspraak

Bedrijfsteam

George van Brugge

Founder en MSP veteraan

Oprichter en eigenaar George, startte Portland in 1998. Sindsdien heeft Portland altijd een focus gehad op IT dienstverleners. Daarnaast heeft hij ook Kaseya Benelux en Firmtel opgezet. Alsdus een allround MSP ondernemer. Een goeie gesprekspartner voor directie met de nodige dosis humor.

Plan een afspraak

Nilish Seetal

Back-up en Cybersecurity

Nilish adviseert jou in het vinden van de juiste back-up, disaster recovery en cybersecurity oplossingen. Ben jij niet 100% tevreden met jouw huidige tools? Nilish stelt jouw belangen altijd voorop in zijn zoektocht naar de best passende oplossingen. Zodat jij en jouw klanten zo veilig en efficient mogelijk werken.

Plan een afspraak

Robin Smit

Business en software adviseur

Robin heeft in zijn carrière ervaring opgedaan in verschillende branches, waar altijd de focus heeft gehad op het vinden van een passende oplossing voor zijn klanten. Erg belangrijk, want de juiste tools vormen het essentiële fundament van een goed lopend MSP bedrijf.

Plan een afspraak

Sjors van Zantvliet

MSP Tech Support

Sjors is zijn carrière in de IT begonnen op de helpdesk. Waar hij dagelijks te maken krijgen met (technische) vragen over verschillende MSP producten. Hulp nodig? Sjors heeft de benodigde kennis en staat elke dag klaar om jou te ondersteunen.


Plan een afspraak

Dylan Broer

Presales Engineer

Dylan heeft heel wat ervaring opgedaan met het adviseren van eind klanten tijdens zijn carriere bij twee verschillende MSP's. Hij gaat dan ook graag met jou in gesprek om erachter te komen met welke security uitdagingen hij jou verder kan helpen.

Plan een afspraak

Mede door de 'consumerization of IT' stijgt de vraag naar specialistische software en cloudapps. Portland helpt die tools in te kopen tegen een scherpe prijs met zo min mogelijk administratieve rompslomp.


MSP portfolio

Eén van de trends in het MSP domein is het verkleinen van de tech-stack. Niet makkelijk in tijden van exponentiële technologie. Portland helpt de juiste keuze te maken al 25 jaar.

Licentie management

Wij administreren al jouw licenties en cloud diensten, vervaltermijnen en andere bijzonderheden. We komen pro-actief met verlenging voorstellen of helpen desgewenst bij opzegging. Wel zo makkelijk.

Lokale ondersteuning

Van break-fix naar Managed Services? Ondersteuning bij het samenstellen van jouw services menukaart? Van strategie tot operationele vraagstukken; wij bieden lokale ondersteuning.

MSP community

Wij zijn onderdeel van een internationaal MSP ecosysteem. Wij bieden jou graag deze kennis aan. Specialisten die zich hebben bewezen bij het opzetten en advisering van MSP's.