Meet our partner: 

connectwise 

Over fundamentals gesproken. Een ERP-systeem is de basis van iedere moderne IT Service Provider. Op de software van internationaal marktleider ConnectWise, kun jij je hele business runnen. Eén enkel platform geeft jou overzicht in alle interne processen, projecten, klanten én resultaten, voor een duidelijke communicatieflow in je bedrijf, continue optimalisatie, en een efficiëntie boost. Geen verschillende portals meer voor klantbeheer en monitoring door het grootste aanbod aan integraties met software solutions die je al gebruikt, en geavanceerde automatisering van terugkerende taken. Zo doe jij meer in minder tijd, kun je beter inspelen op de behoeften van jouw klanten, én realiseer je gemakkelijk terugkerende omzet.


Vraag een gratis demo aan  Neem contact op

Inzicht in je business, een boost in efficientie en hogere winstgevendheid.

De basis voor elke IT Service Provider.

Offerte aanvragen

Waarom ConnectWise

 
 

Efficiëntie

Eén platform voor alles. Intern voor processen, rapportages, resultaten en automatisering van terugkerende activiteiten. Extern voor klantbeheer en monitoring.

Flexibel

Het platform is precies in te richten hoe jij dat wilt. Met of zonder integraties en/of aanvullende pakketten en automatisering waar jij dit nodig hebt. 

Multi-vendor PSA

Geen geswitch meer tussen platformen. ConnectWise is het PSA platform met de meeste integraties met andere vendoren.

Community

Internationale conferenties en events, online meetings, trainingen over de producten, maar ook om je business te optimaliseren, support en kennisdeling. ConnectWise houdt je up-to-date. 

Producten


PSA

Professioneel business management platform. Sales en lead-generation, contracten, projectmanagement, rapportage en help desk automatisering.

Offerte


Automate

Monitoring en management voor klantbeheer. Snelle detectie en herstel, toegang tot alle devices, patch management en automatisering.

Offerte

Cybersecurity Management

Oplossingen voor security beheer. Risicobeoordeling, detectie en reactie van bedreigingen, SIEM, SOC-as-a-Service en proactieve verdediging.

Offerte


CPQ

Offerte- en facturatie software als toevoeging op je PSA. Inclusief gepersonaliseerde communicatie, notificaties en geautomatiseerde billing. 

Offerte

Nu investeren betekent een ROI van 194% in 3 jaar.

Bespaar tijd door efficiënter te werken en processen te automatiseren.

Neem contact op

Downloads

Kansen in de MKB markt

Dit rapport onthult technologische behoeften, inzichten en trends in de MSP markt, om jou te helpen groeien binnen het MKB.

Download

Hoe Kies jE de JUISTE PSA?

Waarom heb je een PSA nodig en waar moet je op letten bij het kiezen? Dat en meer inzichten in PSA lees je in dit eBook.

Download

De juiste prijs voor IT diensten

Jouw diensten zijn uniek en dus niet prijzen op basis van jouw directe concurrentie. Vraag jij de juiste prijs voor jouw managed services?

Download

De klant maakt jouw succes

Lees verschillende tips en best practices om jou te helpen succesvol te blijven in de alsmaar veranderende digitale wereld.

Download

MSP gids voor SIEM solutions

Verminder cybersecurity risico's voor jou en jouw klanten met SIEM als extra beveiligingslaag. 

Download

CYBER SECURITY DREIGINGEN

SIEM of EDR of beide? Krijg een beter beeld van hoe je welke technologie het best kan inzetten.

Download

BEscherm jouw MKB klanten

Cybersecurity is een bedreiging én een kans. Hoe ga jij deze aanpakken?

Download

MANAGE & AUTOMATE

Leer wat de combinatie van ConnectWise Manage en Automate jou oplevert.


Download