partner worden

Portland wil de beste value add distributeur zijn in haar domein. De ideale match creëren tussen jouw business requirements en de beschikbare software oplossingen die wij gevonden hebben .

Contact

the future is hybrid

Als partner van Portland helpen we jou graag op weg met onze innovatieve futureproof software en cloud oplossingen die jij nodig hebt om de hybride ICT infrastructuur van jouw MKB en KMO klanten optimaal te managen. Ook voor eerstelijns support vragen en- of eventuele escalaties is Portland jouw sparringpartner. En uiteraard waarschuwen we je pro-actief wanneer een onderhoudscontract of cloud abonnement aandacht nodig heeft. Wij werken uitsluitend via partners. Laat dat duidelijk zijn!


partner WORDEN IN drie stappen

1.  aanmelden

Om partner te worden hebben we jouw gegevens nodig. Deze kun je eenvoudig online invullen. Wij  nemen dan contact met je op om jouw aanvraag te verwerken en voor eventueel aanvullende informatie. Ons bellen kan uiteraard ook op +31(0)20 2144000.


2. onboarding

Na een kredietcontrole krijg je een Partner Account Manager toegewezen. Wij plannen een onboarding-gesprek en loodsen je door ons portfolio, dienstenpakket en vendor portals heen. We maken natuurlijk ook goeie afspraken over de marge.


3. start relatie

Wij helpen jou de juiste oplossing te vinden door een ideale match te creëren tussen de business requirements en de beschikbare software oplossingen die wij gevonden hebben. Door onze jarenlange ervaring, verfrissende aanpak, helpen wij MSP's hun dagelijkse IT kerntaken sneller en goedkoper uit te voeren.


Ons portfolio omvat alles om IT professionals te ontzorgen daar waar het beheer van de moderne werkplek betreft. Zodra de infrastructuur staat, de eisen aan communicatie ingevuld zijn, zal de productiviteit van de werknemers vanzelf stijgen. En als dat allemaal draait is het zaak om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen. Op al deze vlakken helpen wij de juiste keuzes te maken.