THe power of portland

Mede door de 'consumerization of IT' en unieke situaties als Covid-19, stijgt de vraag naar specialistische software en cloudapps in het bedrijfsleven explosief.  Portland helpt die tools in te kopen tegen een scherpe prijs met zo min mogelijk administratieve rompslomp. Zo beschikken wij over een groot netwerk van IT dienstverleners en Managed Service Providers in de Benelux. Waarmee we je graag in contact brengen indien gewenst.

LICENTIE & CLOUD MANAGEMENT

Wij administreren al jouw licenties en cloud diensten, verval termijnen en andere bijzonderheden. We komen pro-actief met verlengingsvoorstellen of helpen desgewenst bij opzegging. Wel zo makkelijk.

GEEN CREDITCARDS

Door de consumerization van IT stijgt het aantal verzoeken voor het leveren van minder gangbare producten en diensten explosief. Vaak moeten deze met creditcard betaald worden. Wij nemen dat uit handen.

OPTIES EN ALTERNATIEVEN

Wij kunnen je vaak wijzen op alternatieven voor software die populair zijn bij andere partijen waarmee we zaken doen. Opties die je anders misschien niet direct zou overwegen. Alternatieven voor de grote merken.

VRAAG HIER EEN OFFERTE AAN VOOR EEN VAN ONZE MERKEN