Secure YOUR MSP BUSINESS

Als MSP's en MSSP's behoren jullie tot de "essentiële entiteiten" in de ICT-serviceprovidersector, volgens de nieuwste wetgeving. Geen zorgen als je geen tijd hebt om alles perfect te regelen - daar komen wij in beeld. Portland staat klaar om jou te helpen!

Offerte aanvragen  Afspraak inplannen

je hoeft het niet alleen te doen

Ontdek de kracht van een partnerschap met Portland en laat jouw MSP-groei in een stroomversnelling komen! Als jouw partner staan wij klaar om jou te voorzien van innovatieve en futureproof software- en cloudoplossingen. Hiermee kun jij de hybride ICT-infrastructuur van jouw MKB- en KMO-klanten optimaal beheren en beveiligen.

Maar dat is niet alles. We begrijpen dat technologie slechts een deel is van het grotere geheel. Mensen, processen en wetgeving, zoals NIS2, spelen ook een cruciale rol. Daarom maken wij het eenvoudig voor jou. Met de hulp van onze Nederlandse specialisten bereiden we jou voor op maart 2024, zodat jij vol vertrouwen de toekomst tegemoet kunt treden.

Maak vandaag nog de keuze voor een partnerschap met Portland en laat ons jou helpen om jouw MSP naar nieuwe hoogten te brengen. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf klaar is voor succes en groei!.

Adviesgesprek Manage your MSP business

onvoldoende cybersecurity kennis of te weinig handjes? portland helpt.

soc en mdr buiten kantooruren 24/7

Het bouwen en onderhouden van een eigen SOC team is kosten intensief en complex. Inhuren kan ook. Geen overbodige luxe, want de MSP industrie staat tenslotte aan de vooravond van een belangrijk nieuw decennium, dat van cybersecurity. De meeste MSP's beschikken over RMM en- of PSA maar nog lang niet alle MSP's beschikken over de juiste cyber tech stack. 

Als een MSP tenslotte geen adequate beveiligingsmaatregelen heeft, kunnen zij en hun klanten gevoelig zijn voor cyberaanvallen, wat kan leiden tot gegevensverlies, systeemuitval en reputatieschade. Dit kan resulteren in verlies van klanten en inkomsten. 

Adviesgesprek

SLA en Cloud contracten op orde?

Voor MSP's is het essentieel om hun juridische documenten, zoals Service SLA's, up-to-date te houden. Dit zorgt dat ze voldoen aan veranderende wet- en regelgeving, zoals de NIS2, en dat ze risico's kunnen beheersen. Het bijwerken van documenten versterkt ook transparantie en vertrouwen bij klanten. 

De samenwerking met ITAgree helpt MSP's door het leveren van sjablonen die voldoen aan de wetgeving en advies bij het begrijpen en implementeren van richtlijnen, hoewel juridisch advies altijd aanbevolen wordt om aan specifieke behoeften te voldoen.

Leer meer

ben jij klaar voor nis2?

De cybersecurity van bedrijven moet vanaf 2023 voldoen aan nieuwe regelgeving. De zogenoemde NIS2-richtlijn geldt in principe voor elk bedrijf (dus ook MSP'ers) en wordt steekproefsgewijs gecontroleerd. Vanaf maart 2024 is het een officiële wetgeving onder de naam NIB2.

Met NIS2Desk creëer je een professionele IT-omgeving waarin je procedures zijn vastgelegd. En natuurlijk is er ook de mogelijkheid dat jouw bedrijf door een externe partij wordt ge-audit. 

Verdere uitleg

ZELF DOEN? DOWNLOAD DE BASIS RICHTLIJNEN VAN HET NCSC.

Genereer log informatie

Logbestanden spelen een sleutelrol in detectie.

Multifactor Authenticatie

Gebruik van MFA voorkomt toegang tot accounts.

Toegang per app

Bepaal wie toegang tot jouw data en diensten.

Backups

Essentieel wanneer data en systemen zijn aangetast.

Segmenteer netwerken

Voorkomt verspreiding van een virus of aanvaller over het netwerk.

Versleutel informatie

Maak bedrijfsdata onbruikbaar voor hackers.

Internet toegang

Sta internet toegang alleen toe wanneer noodzakelijk.

Software updates

Zorg voor tijdige updates op jouw bedrijfssoftware.

Download de PDF

Een totaal overzicht van het NCSC