samen sterk

Waar jij voor jouw klanten alles uit handen neemt om processen soepel te laten verlopen, wordt de eigen organisatie nog wel eens vergeten. Wij weten dat uit ervaring en bieden daarom verschillende hulpmiddelen.


Over ons    Contact 

Odoo • Image and Text

Trusted msp advisor

Portland doet jou de belofte efficiënter, productiever en winstgevender te worden. Hoe? Dat is voor ieder bedrijf anders. Samen met jou kijken we naar waar jij tegen aan loopt en hoe wij je kunnen helpen om je bedrijf verder kunt optimaliseren. 

We gaan verder dan alleen software: Een volledige transformatie, intern innoveren, of de puntjes op de i. Wij helpen jou. Plan een afspraak met één van onze adviseurs en we gaan direct aan de slag!

"Onze MSP community bestaat uit specialisten en- of voormalig MSP ondernemers. Individuen die zeer waardevol kunnen zijn voor jouw onderneming op verschillende vlakken. Zij creëren rust en ruimte op onderdelen waar je vaak zelf niet aan toekomt." 

George van Brugge - Founder 

jouw adviseurs

Bedrijfsteam

George van Brugge

Business consultant.

Oprichter en eigenaar George,  zit al meer dan 20 jaar in het vak. Hij kent de markt van binnen en buiten en is dan ook een echte MSP Pionier te noemen. Kijk samen met hem naar de inrichting van jouw bedrijf, en wellicht kunnen we wat voor elkaar betekenen!

Bedrijfsteam

Luuk van Eijden

Data backup, security en telefonie consultant.

Overspoeld door alle mogelijkheden op het gebied van databack-up en security? Luuk weet er alles van en vertelt je graag over welk product het best bij jou past. Daarbij helpt hij je ook bij het opzetten van een makkelijk telefonieplatform. 

Bedrijfsteam

Nick Visser

Software en cloud consultant.

De juiste keuze maken binnen een groot aanbod van software blijft lastig. Gelukkig kan Nick je hier perfect bij helpen. Hij is onze kenner op het gebied van Exotische software en neemt je graag mee in alle mogelijkheden.

Bedrijfsteam

Remco Schellinger

Data backup, security, PSA en RMM consultant. 

Voor technische vragen ben je aan het juiste adres bij Remco. Hij is onze expert op het gebied van dataprotectie, cyber- en datasecurity, PSA en RMM. 

Bedrijfsteam

Zev Rembrandt Turkenburg

Data backup, security en disaster recovery consultant.

Al jouw supportvragen komen terecht bij Zev. Het is dan ook niet gek dat hij kennis heeft van verschillende producten en oplossingen. IAAS, PAAS, Edge, of HCI? Zev kan je helpen!

MSP community partners

Wij hebben de afgelopen jaren hard gewerkt aan een lokaal ecosysteem voor eigenaren van MSP bedrijven. Zowel internationale als lokale specialisten die zich ruimschoots hebben bewezen bij het opzetten en advisering van MSP's. Of het nou ondersteuning bij migratietrajecten betreft, jij de transformatie naar Managed Services nog moet maken, of ondersteuning nodig hebt bij het creëren van een marketing en salesplan. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben alvast een preselectie gemaakt van toppers uit de MSP industrie.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

MARKETING, SALES & groei

Alles staat, je bedrijf loopt en je klanten zijn tevreden. Maar hoe zorg je ervoor dat je blijft groeien? Hoe blijf je waarde creëren? Waar komen je nieuwe klanten vandaan? Hoe innoveer je verder? Onze partner, Force21, is gespecialiseerd in het realiseren van duurzame groei en het optimaal benutten van het potentieel van jouw bedrijf. Force21 kent de wereld van de MSP als geen ander, en kan op het gebied van vooral Marketing en Sales jou helpen de volgende stap in je groei te maken. Via specifieke groei programma’s, marketing ondersteuning, of sales training en begeleiding.

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

MAAK MIGREREN MAKKELIJK

Of je nu overstapt naar een nieuw PSA-systeem, of fuseert met een andere MSP; systeem- en platform migraties zijn verreweg van eenvoudig. Applicatiegegevens en -processen zijn vaak met elkaar verweven en dit maakt het complex. Migreren naar Acronis of ConnectWise, om overlappende interne systemen te consolideren, of om verouderde platformen te vervangen? In samenwerking met Devtech zorgen wij voor een soepele overgang.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

reflecteren & veranderen

Verwijder de bovenstaande afbeelding of vervang ze door een afbeelding die uw bericht illustreert.

Van break-fix naar modern MSP bedrijf, jouw waarde propositie verbeteren, interne processen optimaliseren, de ultieme services menukaart samenstellen, financiën op orde krijgen, of het opstellen van de juiste KPI’s? Together we’ll boost your business!

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

WEET WAT SPEELT

De tech-wereld staat niet stil en het tempo voor innovatie neemt alsmaar toe. In samenwerking met Partner Navigator is Portland dagelijks bezig met het onderzoeken van de MSP en IT markt in de Benelux. Elk kwartaal delen we met jou alle insights en resultaten van de onderzoeken die we hebben verricht, zodat jij altijd up-to-date blijft over alle ontwikkelingen en trends in de markt.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

voorbereid op de toekomst

Fusies en overnames zijn steeds veel voorkomender in het MSP landschap. Dankzij onze samenwerking met Vestius Advocaten zijn wij in staat jou te helpen en adviseren op het moment dat er een investeerder aanklopt op de deur van jouw onderneming.

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

PARTNER VAN COMPTIA

Portland is partner van de grootste tech community ter wereld. Deze thought én action leader voert jaarlijks verschillende onderzoeken uit om de wereld van internationale IT-dienstverleners in kaart te brengen en ontwikkelingen te spotten. Daarnaast biedt CompTIA erkende certificatie programma’s om skills te ontwikkelen en te verbeteren. Samen met de leden bouwt deze community aan de toekomst van technologie. Portland is trots te vermelden dat wij ' Member of  Benelux Executive Council ' van   CompTIA Benelux  zijn. 

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

wereldwijde IT Community

The IT Nation is een wereldwijde gemeenschap van collega's, opinieleiders en experts die zich inzetten om jou en de branche naar nieuwe hoogten te duwen. Met conferenties, diepgaande product trainingen en community-gebaseerde evenementen, mis je nooit een kans om in contact te komen met uw mede-IT Nation community leden en elkaar te helpen succes te behalen.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Tech nieuws en analyses

Veteraan IT Channel en MSP-expert, Dave Sobel, is de gastheer van de dagelijkse Business of Tech Podcast. Hierin worden nieuws en analyses voor degenen die werkzaam zijn in de technologie-branche in 5 minuten gepresenteerd. Tijdens de podcast wordt altijd de vraag "Waarom kan het jou schelen?" gesteld, hierdoor weet je altijd direct wat jij aan dit nieuws hebt. 

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Tenders, volop kansen

Altijd al in willen schrijven op publieke aanbestedingen? Wellicht kunnen we jou op weg helpen. Onze samenwerking met TRIC Juridisch Technisch Advies zorgt ervoor dat IT bedrijven gemakkelijker mee kunnen dingen naar publieke aanbestedingen, wij nemen het papierwerk uit handen. Zoals TRIC zelf zegt: "Our goal is to help customers to get the most out of their Tender Journey."

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Strategisch advies

Teruglopende cijfers of ineens opkomende concurrentie; wanneer jij als ondernemer de beslissing neemt de koers van je bedrijf te veranderen, is het verstandig om advies te vragen aan een onafhankelijke partij. Strateeg en Executive Coach Laurens Bontenbal helpt je verder. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in de technologiesector en is in staat jou advies te geven over strategieën, positionering, je business model en meer.