manage your msp business

De juiste tools vormen het essentiële fundament van een goed lopend MSP bedrijf. Wij hebben wij een preselectie gemaakt. Scheelt jou tijd. Wel zo makkelijk.

Offerte aanvragen  Contact 

wat voor type MSP ben jij?

Een toenemend aantal ICT-dienstverleners en Value Add Resellers groeit door naar een rol als MSP. Om van een reactieve naar een proactieve of zelfs een moderne MS(S)P door te groeien, is de keuze voor de juiste tooling cruciaal. Wij hebben een preselectie gemaakt. Scheelt jou tijd. Wel zo makkelijk.


Persoonlijk advies  Secure your Customers

reactief

Reactieve ondersteuning betekent dat een service provider remote control diensten en- of een engineer kan aanbieden, die volgens een eigen tijdschema werkt, wat betekent dat ze niet altijd beschikbaar kunnen zijn voor onmiddellijke hulp.


proactief

Proactief bewaken van de netwerkinfrastructuur om problemen te voorkomen en op te lossen. Lang voordat er zich een lange termijn probleem voordoet, dat gevolgen kan hebben voor alle gebruikers binnen een bedrijf - iets dat niet gegarandeerd is met break-fix.

managed

Goed ingerichte PSA en RMM omgeving. Een responsief team die alvorens een probleem zich aanbiedt, of bij acute calamiteiten direct hulp biedt. Hybride ICT omgevingen en applicaties worden consequent gemonitord. Zero Trust, Shadow IT, Disaster Recovery zijn voor de moderne MSP cruciale elementen.

Samen jouw tech stack onder de loep nemen?

Is jouw tech stack toe aan optimalisatie? We helpen je graag verder. Afspraak plannen is zo gedaan.

Advies gesprek
Onze belofte

Taking care of your Managed Services en Reseller Business. Dat is wat wij doen, al 24 jaar. Portland helpt MSP’s om hun bedrijf efficiënt, productief en winstgevend in te richten, dat beloven wij.

MSP Mentor
Inrichting van je MSP bedrijf

Of je nu van break-fix naar managed services wil bewegen, jouw services menukaart onder de loep wil nemen of kijkt naar een certificering, b.v. NIST of ISO27001, wij helpen jou dit te realiseren.

MSP Cyberdesk
NIS2 richtlijn geldt ook voor jou

De cybersecurity van bedrijven moet vanaf 2024 voldoen aan nieuwe wetgeving. De zogenoemde NIS2-richtlijn geldt in principe voor elk bedrijf. Weet jij als IT-partner tot hoever de verantwoordelijkheid voor de online veiligheid van je klanten strekt?

Ga het gesprek aan over hoe wij jou kunnen helpen jouw MSP bedrijf efficiënter, productiever en winstgevender te maken.