Portland MSP Partner Event

Heineken Experience 2023


Ja, zet mij op de reservelijst

We are SOLD OUT

Wanneer

16 November 2023


Waar

Heineken Experience Amsterdam


175
MSP Professionals
13
MSP Technology Vendors
100%​
Netwerken
Bier en fun

portland MSP partner event

Ontdek het volgende niveau in evenementen, speciaal ontworpen voor MSP's in de Benelux. Wij zijn de toonaangevende expert in de branche, en met ongeëvenaarde innovatie beloven we dat dit evenement alle voorgaande zal overtreffen. Het Portland MSP Partner Event is een exclusief platform om in contact te komen met MSP-professionals en marktleiders op het gebied van MSP centrische oplossingen waaronder top notch CyberSecurity oplossingen.

Bij ons geen saaie presentaties! Dit evenement draait helemaal om netwerken en het creëren van betekenisvolle verbindingen die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten zullen brengen. Dit is dé kans om  waardevolle relaties op te bouwen. En dat is niet alles, alle gasten krijgen de kans om de wereldberoemde Heineken Experience te beleven met een exclusieve museumtour!

Registeren

agenda

----------
13.30​ Welkom MSP's
14.05​ Opening Alex Nelissen en George van Brugge.
14.20 ​Interview with Marcin Kleczynski. Founder MalwareBytes.
14.40​ Keynote  Gavin Garbutt. Co-founder Augmentt
15.00​ Five minute Pitch: Secpod, SalesBuildr, ConnectSecure.
15.20 
​Break. Netwerken.
16.15 ​Keynote by Bob Layton
. CCO van eSentire.
16.35​ 
Two-minute pitch CloudFlare. SmileTools. Hornet. Paessler. Scale Computing.
16.55 
​Keynote Dan Scott. Director IT Nation Community EMEA bij Connectwise.
17.15
​ Wrap-up George van Brugge.
17.19​ Heineken Experience Museum Tour.
18.19 ​Netwerking. Bier, wijn en frisdrank. Walking diner.
20.00 ​End of show. Goodie bag voor de iedereen.​​


De Heineken Experience

In 1868 bouwde Gerard Adriaan Heineken deze brouwerij aan de toenmalige rand van Amsterdam. Ok jij gaat de de wereldberoemde Heineken Experience beleven tijdes een exclusieve museumtour!

Het gebouw werd meteen een icoon en honderdtwintig jaar lang was dit de plek waar de geliefde Heineken® werd gebrouwen. Tegenwoordig is iedereen welkom om te proeven van de rijke historie en natuurlijk van hun beroemde bier!

Meer over de Heineken Experience

Zien we jou bij de Heineken Experience?

Er is een beperkt aantal kaarten, dus meld je snel aan!

Bevestigde sprekers

George van Brugge 
Oprichter eigenaar, Portland, Gastheer

In 1998 legde George de basis voor Portland en sindsdien is zijn onwrikbare toewijding aan het versterken van MSP's onveranderd gebleven. Als pionier introduceerde hij vroegtijdig baanbrekende MSP-software, waarmee Portland een leidende rol verwierf in de Benelux. Na een decennium bij Portland, stond George aan de wieg van Kaseya Europe in 2007 en medeoprichter van Firmtel in 2011. In 2019 keerde hij terug als enige eigenaar van Portland.

Alex Nelissen 
Dagvoorzitter

Al meer dan 15 jaar creëert Alex samen met klanten bijzondere, creatieve, indrukwekkende events. Alex gaat onze boodschap en die van de fabrikanten niet alleen aan jou overbrengen, maar ook jullie als MSP’er aan elkaar verbinden. Het is namelijk geen ‘one way street’ om er voor te zorgen dat we een next step maken in cybersecurity. Zorg daarom dat je telefoon op 16 november helemaal is opgeladen en wij zorgen voor een productieve interactie!

Marcin Kleczynski 
Founder & CEO, Malwarebytes

Als CEO heeft Marcin met Malwarebytes een fenomenale groei doorgemaakt. Meer dan 800 werknemers en meerdere kantoren over de hele wereld. Marcin wordt erkend als een vooraanstaande autoriteit op het gebied van cyber dreigingen en ontving talloze onderscheidingen, waaronder de Silicon Valley's 40 Under 40, de Ernst & Young Entrepreneur of the Year-prijs en de Forbes 30 Under 30.

Gavin Garbutt 
Co-founder, Augmentt & N-Able

Mede-oprichter van Augmentt en voormalig CEO van N-able Technologies, dat met succes werd verkocht aan Solarwinds (SWI). Gavin is oprichter geweest van verschillende succesvolle startups, Het tijdschrift CRN heeft Gavin drie keer uitgeroepen tot een van de 25 meest innovatieve en invloedrijke executives van het jaar in Noord-Amerika. Augmentt is zijn Next Generation RMM.

Bob Layton 
Chief Channel Officer, eSentire

Als CCO leidt Bob Layton de channel organisatie en partnerstrategie van eSentire, autoriteit op het gebied van Managed Detection and Response. Bob komt naar eSentire met 25 jaar ervaring in de technologie-industrie, De afgelopen tien jaar heeft hij transformatie en internationale expansie aangestuurd. Direct voorafgaand aan zijn functie bij eSentire hielp hij mee aan de succesvolle overname van Digital Defense door nieuwe wegen naar inkomsten te creëren met een ecosysteem van partners, allianties en technische integraties.

Dan Scott 
Director of The IT Nation Community in EMEA

Als directeur van de IT Nation Community in EMEA leidt Dan de wereldwijde IT Nation-programma's in Groot-Brittannië en Europa: IT Nation Evolve peer groups, ConnectWise User Groups en conferenties. Dan's carrière omvatte ruim 15 jaar interne IT-, MSP-technische, operationele en bedrijfs transformatie rollen voordat hij in 2020 bij ConnectWise & The IT Nation kwam. In 2021 werd Dan verkozen tot vicevoorzitter van de CompTIA UK&I Executive Council, als erkenning voor zijn werk om de gemeenschap verder te laten groeien en bij te dragen aan het succes van de leden..

ELITE SPONSORS


SIGNATURE SPONSORS


INNOVATiON SPONSORS
onze eerdere evenementen