Heineken Experience 2023

Registraties zijn gesloten

WE ARE SOLD OUT

portland MSP Partner Event

Op 16 november organiseren wij een Exclusief MSP Partner Event op een unieke locatie: de originele Heineken Brouwerij. Daarom nodigen wij onze gewaardeerde MSP partners van Portland uit om samen met ons deze bijzondere middag te beleven. 


Geen lange presentaties maar het creëren van betekenisvolle verbindingen met andere MSP's in de Benelux en met toonaangevende cybersecurity fabrikanten. Het belooft een onvergetelijke ervaring te worden vol waardevolle informatie voor MSP's zoals jij. Bovendien krijg je de kans om de Heineken Experience zelf te ervaren. 

Marcin Kleczynski. CEO Malwarebytes

Met gepaste trots kunnen wij vertellen dat niemand minder dan Marcin Kleczynski, CEO en oprichter van Malwarebytes, naar Amsterdam komt. Hij begon al op zijn veertiende als cybersecurity ondernemer en heeft een ongekend succesverhaal te delen.

Lees meer

Gavin Garbut, Co-Founder Augmentt

Mede-oprichter van Augmentt en voormalig cofoudner & CEO van N-able, dat met succes werd verkocht aan Solarwinds. Oprichter van verschillende succesvolle startups, Het tijdschrift CRN heeft Gavin drie keer uitgeroepen tot een van de 25 meest innovatieve en invloedrijke executives van het jaar in Noord-Amerika. Augmentt is zijn Next Generation RMM.

Dan Scott, Director IT Nation EMEA

De missie van Dan en The IT Nation is eenvoudig: leden van de gemeenschap in staat stellen bedrijfstransformatie te realiseren. Deze transformatie wordt mogelijk gemaakt door de gemeenschap samen te brengen om samen te werken en kennis, strategie en beste praktijken te delen, waardoor leden van The IT Nation hun meest ambitieuze visie op succes kunnen realiseren.

Bob Layton, CCO eSentire

Als CCO leidt Bob Layton de channel organisatie en partnerstrategie van eSentire, met een focus op het wereldwijd laten groeien en uitbreiden van het partnerprogramma van eSentire. Bob komt naar eSentire met 25 jaar ervaring in de technologie-industrie

Alex Nelissen, Dagvoorzitter

Alex gaat onze boodschap en die van de fabrikanten niet alleen aan jou overbrengen, maar ook jullie als MSP’er aan elkaar verbinden. Het is namelijk geen ‘one way street’ om er voor te zorgen dat we een next step maken in cybersecurity. Zorg daarom dat je telefoon is opgeladen en wij zorgen voor een productieve interactie!

AGENDA

13.30​ Welkom MSP's

14.05​ Opening 

14.20 ​Interview Marcin Kleczynski.

14.40​ Keynote  Gavin Garbutt

15.00​ Five minute Pitch: Secpod, SalesBuildr, ConnectSecure.

15.20 ​Break. Netwerken.

16.15 ​Keynote by Bob Layton.

16.35​ Two-minute pitch CloudFlare. SmileTools. Hornet. Paessler. Scale Computing.

16.55 ​Keynote Dan Scott

17.15​ Wrap-up George van Brugge.

17.19​ Heineken Experience Tour.

18.19 ​Netwerking. Bier, wijn en frisdrank. Walking diner.

20.00 ​Goodie bag voor de iedereen.​​


 
 
Datum & Tijd
donderdag
16 november 2023
08:00 14:00 Europe/Amsterdam
Locatie

Heineken Experience

Stadhouderskade 78
1072 AE Amsterdam
Nederland
--Heineken Experience--
Krijg de routebeschrijving
Organisator

Portland Distribution Benelux B.V.

+3120 2144000
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.