SaaS management platform in Actie

TECHNISCHE & SALES DEMO AUGMENTT

Registraties zijn gesloten

Nieuwe (r)evolutie voor MSP's: SaaS Management

Vanwege de overweldigende vraag van de MSP's op ons afgelopen evenement 'The Future Is Hybrid', hebben we een vervolg webinar opgezet waarin Gavin Garbutt, oprichter van Augmentt, samen met sales director Marlene Mullowney, laten zien hoe MSP's hun Managed Security Services voor minimale kosten kunnen groeien en schalen.

Met de wildgroei van SaaS-applicaties neemt de kans op cybersecurity lekken alleen maar toe. Je hebt steeds meer zakelijke gebruikers die SaaS-gebaseerde applicaties gebruiken, meestal vanaf persoonlijke apparaten en in veel gevallen aangemeld op onveilige netwerken, wat veiligheidslekken creëert. 

Proactief SaaS beheer loont
MSP's die de SaaS-omgevingen van hun klanten proactief beheren, creëren een betere aansluiting- en inzichten in de behoefte van haar eindgebruikers. We kennen allemaal de kracht van IT. Aanzienlijke besparing op interne admin, verbeterde beveiliging en compliance, hogere productiviteitsniveaus voor hun klanten. Al deze kansen gaan natuurlijk ook gepaard met een gezond bedrijfsresultaat voor jou. Nieuwsgierig?

SPREKERS

Spreker

Gavin Garbutt

Founder, Augmentt

Samen met Derik Belair oprichter van Augmentt. MSP pioniers van het eerste uur. Na de verkoop van hun N-Able aan Solarwinds hebben ze niet stil gezeten. Ontmoet Augmentt. Het eerste SaaS management platform voor Managed Service Providers.

Spreker

Marlene Mullowney

Director of Sales, Augmentt

Marlene is al bijna 20 jaar werkzaam in de MSP industrie waar zij voor verschillende grote RMM oplossingen, waaronder Kaseya en Datto, heeft gewerkt. Ze heeft oog voor wat MSP's nodig hebben en gaat graag het gesprek aan over wat jouw behoeftes zijn.

aGENDA

Tijdens dit webinar krijg jij in 30 minuten te zien wie Augmentt is, wat Augmentt kan en nóg belangrijker, welke voordelen Augmentt jou biedt!

  • Waarom MSP's en IT-serviceproviders overstappen naar het beheer van hybride IT

  • Demo van het complete SaaS management platform van Augmentt

  • Q & A.

Wij kijken uit naar jouw aanwezigheid en vooral ongezouten mening.

Als blijk van waardering krijgen alle deelnemers een gratis licentie voor 100 agents, om zelf aan de slag te gaan met SaaS management. Schrijf je bovenaan de pagina in.

Hartelijke groet
George van Brugge

Meer over Augmentt   Blog over SaaS Management

Datum & Tijd
donderdag
23 juni 2022
10:00 10:30 Europe/Amsterdam
Organisator

Portland Distribution Benelux B.V.

+3120 2144000
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.