Patch Management: De Titanic zou niet zijn gezonken met patch management

Registraties zijn gesloten
Odoo • Tekst en afbeelding

patch management webinar

Taal:     Engels

Patch management staat bekend als tijdrovend en vervelend. Ondanks de risico's zijn veel bedrijven traag met patchen, omdat het proces honderden dagen kan duren. Dit is waardevolle tijd die bedrijven zich niet kunnen veroorloven.

Gelukkig hoeft patch management niet ingewikkeld te zijn! We laten jou zien hoe je eenvoudig tot 1.300 applicaties van derden, voor meerdere klanten kunt updaten en zo rampen zonder zorgen kunt voorkomen. Aan de hand van een heel duidelijk voorbeeld, het zinken van de Titanic, wordt de urgentie van patchen gepresenteerd en laten we zien hoe gemakkelijk het is om een ​​ramp te voorkomen.

Lees hier wat er onder meer is misgegaan:

  • Op de dag dat de Titanic zonk, stond een reddingsoefening gepland, waarbij de bemanningsleden de reddingsboten zouden controleren, dit werd echter geannuleerd. Als het was gebeurd, hadden zeker meer levens kunnen worden gered.

  • Hoewel er te weinig reddingsboten waren, werden maar 18 van de 20 gebruikt. Bovendien was de eerste reddingsboot pas een uur nadat het schip de ijsberg had geraakt klaar. In totaal bleven 467 plaatsen in de boten leeg.

Om te zien hoe dit, en andere voorbeelden, slaat op een on-gepatched scenario voor MSP's, registreer je je hieronder voor het webinar dat wij organiseren samen met Avast en leer patch management binnen 30 minuten!


Spreker

Jiří Zlámal 

Sales support and training specialist @Avast

Jiří Zlámal heeft al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van trainingen en sales. Daarnaast is hij nu bijna 8 jaar werkzaam bij cybersecurity specialist Avast, waar hij zich heeft gespecialiseerd tot technical expert. Naast zijn kennis op technisch gebied levert Jiří (technische) trainingen in verschillende landen. Hij heeft dus genoeg kennis en ervaring in huis om binnen 30 minuten patch management makkelijk en inzichtelijk te maken.

Wil je meer informatie over de oplossingen Avast, andere patch management oplossingen die wij aanbevelen of samen met een van onze adviseurs kijken welke oplossing het best bij jou past? Bekijk onze MSP support pagina.

Datum & Tijd
donderdag
22 april 2021
10:00 10:30 Europe/Amsterdam
Organisator

Portland Distribution Benelux B.V.

+3120 2144000
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.