MSP borrel - Haarlem

Regionale MSP Borrel

Registraties zijn gesloten

Regionale MSP Borrel

Als lokale MSP willen we jou graag uitnodigen voor een uniek lokaal biertje en smakelijke bitterbal om in een ontspannen sfeer kennis te nemen van Augmentt. In onze ogen en pareltje in de MSP software markt. George Smith is over uit Canada en je kunt hem het hemd van het lijf vragen (een extra pils voor diegene die dat lukt!) Dus geen presentatie, gewoon een pils aan het einde van de dag.

Proactief SaaS beheer loont
MSP's die de SaaS-omgevingen van hun klanten proactief beheren, creëren een betere aansluiting- en inzichten in de behoefte van haar eindgebruikers. We kennen allemaal de kracht van IT. Aanzienlijke besparing op interne admin, verbeterde beveiliging en compliance, hogere productiviteitsniveaus voor hun klanten. Al deze kansen gaan natuurlijk ook gepaard met een gezond bedrijfsresultaat voor jou. Nieuwsgierig? Kom dan langs!

Aanwezig

Spreker

George Smith

Sr. Business Development Manager, Augmentt

George is verantwoordelijke voor de wereldwijde expansie en successen van Augmentt. Met meerdere jaren ervaring in SaaS Management, is hij zeker een goede gesprekspartner.

Spreker

George van Brugge

Founder, Portland

Oprichter van Portland en MSP pionier van het eerste uur. Na de succesvolle launch van Kaseya, GFIMax, IASO, Datto en ConnectWise in de Benelux breekt er nu een nieuw tijdperk aan. George neemt jou graag mee in deze nieuwe MSP (r)evolutie.

Waar?

Adres
Gedempte Voldersgracht 2
2011 WD, Haarlem

Openbaar vervoer
Het treinstation van Haarlem ligt op ca. 10 minuten lopen van de Jopenkerk. Voor de deur stoppen meerdere bussen. Plan je route op 9292.nl.

Contact
E: [email protected]
T: +31 (0)20 214 4000 

Eigen vervoer
Kom je met de auto? Parkeergarage Raaks, ligt onder de Jopenkerk! Adres: Zijlvest 45, 2011 VB Haarlem

Tot de 29e!

Hartelijke groet
George van Brugge

Meer over Augmentt   Blog over SaaS Management

Datum & Tijd
donderdag
29 september 2022
11:00 14:00 Europe/Amsterdam
Organisator

Portland Distribution Benelux B.V.

+3120 2144000
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.