Is SaaS management het nieuwe verdienmodel voor MSP's?

DE (R)EVOLUTIE VAN DE MSP

Registraties zijn gesloten

 Exclusief webinar

Nieuwe (r)evolutie voor MSP's: SaaS Management

Met gepaste trots presenteren wij Augmentt en haar oprichter Gavin Garbutt. MSP pionier van het eerste uur. Na de verkoop van zijn
N-Able aan Solarwinds hebben ze niet stil gezeten. Het is tijd voor een ware MSP (r)evolutie: SaaS Management voor MSP's.

Met de wildgroei van SaaS-applicaties, met name versneld door COVID, neemt de kans op cybersecurity lekken alleen maar toe. Je hebt nu steeds meer zakelijke gebruikers die SaaS-gebaseerde applicaties gebruiken, meestal vanaf persoonlijke apparaten en in veel gevallen aangemeld op onveilige netwerken, wat veiligheidslekken creëert.

Proactief SaaS beheer loont
MSP's die de SaaS-omgevingen van hun klanten proactief beheren, creëren een betere aansluiting- en inzichten in de behoefte van haar eindgebruikers. We kennen allemaal de kracht van IT. Aanzienlijke besparing op interne admin, verbeterde beveiliging en compliance, hogere productiviteitsniveaus voor hun klanten. Al deze kansen gaan natuurlijk ook gepaard met een gezond bedrijfsresultaat voor jou. Nieuwsgierig?

Nieuwe opportunity voor MSP's
Deze opportunity is net zo groot als de begin dagen van de MSP revolutie, bijna 15 jaar geleden toen N-Able furore maakte in de Benelux. Nu dus op het gebied van SaaS management. In onze ogen "Next generation RMM". Ook hier moeten we van een reactieve naar een proactieve houding bewegen om zo mee te liften tijdens deze "Great migration to the cloud". Doe je mee?

SPREKERS

Spreker

Gavin Garbutt

Founder, Augmentt

Samen met Derik Belair oprichter van Augmentt. MSP pioniers van het eerste uur. Na de verkoop van hun N-Able aan Solarwinds hebben ze niet stil gezeten. Ontmoet Augmentt. Het eerste SaaS management platform voor Managed Service Providers.

Spreker

George van Brugge

Founder, Portland

Oprichter van Portland en net als Gavin MSP pionier van het eerste uur. Na de succesvolle launch van Kaseya, GFIMax, IASO, Datto en ConnectWise in de Benelux breekt er nu een nieuw tijdperk aan. George neemt jou graag mee in deze nieuwe MSP (r)evolutie.

aGENDA

Tijdens dit webinar nemen wij jou mee in de wereld van SaaS management. Er is voldoende ruimte voor een dialoog tijdens de webinar Q&A. Onderwerpen die wij graag bespreken:

  • Schaduw IT en het gebruik van niet-goedgekeurde apps.

  • Wat kunnen MSP's doen: Audit, beheer een paar, controleer de rest.

  • Voorbeeld uit de praktijk - M365 MFA (reactief versus proactief).

  • Hoe proactief SaaS beheer kan helpen bij advies over cyber security.

  • Gebruik de MS-prijsverhoging voor upsell aan jouw bestaande klanten.

  • Augmentt demo.

  • Q & A.

Wij kijken uit naar jouw aanwezigheid en vooral ongezouten mening.

Als blijk van waardering krijgen alle deelnemers een gratis licentie voor 100 agents, om zelf aan de slag te gaan met SaaS management. Schrijf je bovenaan de pagina in.

Tot de 14de!

Hartelijke groet
George van Brugge

Meer over Augmentt   Blog over SaaS Management

Datum & Tijd
donderdag
14 april 2022
10:00 11:00 Europe/Amsterdam
Organisator

Portland Distribution Benelux B.V.

+3120 2144000
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.