COMMUNICATIE

Taking care of your business with excelling Communication Solutions 

De telefoon en email zijn nog steeds de belangrijkste ‘entry points’ voor bedrijven. Belangrijk dus om dit voor jouw klanten goed in te richten. Ons advies? Telador en MDaemon. Met deze twee kun jij telefonie exact naar de wensen van jouw klanten inrichten, en bied je hen een veiliger, vollediger en bovendien goedkoper alternatief voor de mailservers van de techreuzen. 

Odoo • Text and Image

het eerste entry-point van jouw klanten, DE TELEFOON, moet op orde zijn.

Jij regelt en managed dit met Telador.

Odoo + afbeelding en tekst

All-in communicatie.

Alle bovengenoemde features zijn mogelijk bij Telador die zichzelf graag 'De Cloud Communicatie Connector' noemt. Zo garandeer jij jouw klanten efficiënte communicatie. Altijd en overal. Intern en extern. Vaste telefonie? Kan. Mobiele werktelefoons met dezelfde functionaliteiten? Kan ook. Alles is vooraf per bedrijf en per persoon in te richten en te managen; wachtrijen, keuzemenu’s, doorschakelen en belgroepen. En jij hoeft niet eens langs bij de klant voor de installatie. De naadloze integratie tussen Telador, virtuele meeting rooms, en Microsoft Teams maken het aanbod voor jouw klanten compleet. 

een veilige, voordelige & volledige mailserver.

Je kunt kiezen voor de gebaande paden en je klanten een bekende mailserver adviseren. Of gaan voor het alternatief: MDaemon. Waarom? Ten eerste scheelt dit jou bij 25 klanten al minimaal de helft aan kosten. Daarnaast is het een veilige optie, inclusief antivirus, -spam, -phishing, sterke encryptie, password management en ingebouwde archivering. Jouw klanten bied je hiermee alle benodigde features en meer. Een mail terughalen of tijdelijk niet gestoord worden? Kan allemaal. 

Odoo • Text and Image

MDAEMON'S MAILSERVER SCHEELT JOU AL SNEL MEER DAN DE HELFT VAN DE KOSTEN.

WETEN WAT HET JOU BESPAART?

LEES MEER OVER DE OVERIGE fundamentals

Taking care of your Managed Services en Reseller Business. Dat is wat wij doen, al 20 jaar. Portland helpt MSP’s en VAR’s om hun bedrijf efficiënt, productief en winstgevend in te richten. Dit start bij de basis. Of zoals wij het noemen Fundamentals; infrastructuur, communicatie, productiviteit en continuïteit. Deze vier pilaren vormen de essentie van ieder succesvol bedrijf.

Take a look at our software and cloud products for

Infrastructure | Continuity | Communication | Productivity   .  

Odoo • Text and Image