Scale Computing He150 promo

Wordt gecertificeerd partner en krijg een Scale Computing cluster met enorme korting!

Test het zelf!  Contact

MINI DATA CENTER MET ONGELOOFLIJKE KORTING    

Schaalbaar, flexibel, goedkoper; goed voor jouw marge. Scale Computing maakt hyperconverged infrastructuur simpel en inzetbaar voor jou en je klanten.

De HE150 is speciaal gebouwd voor (externe) locaties die een beschikbare infrastructuur nodig hebben, en kan overal worden ingezet.  Je hebt geen rack of serverkast meer nodig, want de HE150 is niet groter dan drie opgestapelde smartphones! Dit mini data center zorgt dat de business van jouw klanten altijd in de lucht blijft en je koopt hem nu met een flinke korting.

Plan een afspraak  Neem contact op

Odoo • Text and Image

TEST HET KLEINSTE HCI CLUSTER TER WERELD 

Zien is geloven. Daarom hebben we een aantal clusters ter beschikking om gratis uit te proberen

HE150 PARTNER PROMO

Extra kortingen

Bespaar tot wel 50% op de MSRP prijs! Geen extra kosten aan installatie support of shipping. 

tot €2.500 in rebates

Verdien geld terug door bijvoorbeeld trainingen te volgen, klanten aan te sluiten of een product pagina aan te maken.

Gratis demo licentie

Jouw demo cluster komt inclusief een ongelimiteerde demo licentie, plus de kans op een gratis verlenging van nog eens 12 maanden.

Product Features

Maximale uptime

De zelfherstellende technologie van HC3 houdt applicaties draaiende. Infrastructuurproblemen worden in real time opgespoord en voorkomen. Applicaties zijn altijd beschikbaar, ook als er hardwareproblemen optreden of updates worden toegepast.

Buitengewoon gemakkelijk

Enorm gemakkelijk te gebruiken. Het systeem is zo intuïtief als een smartphone en vereist geen gespecialiseerde training, certificering of IT-expertise op locatie om aan de slag te gaan. Binnen enkele minuten geïmplementeerd, met minimale IT-ondersteuning.

Één verenigd platform

Vereenvoudigt implementatie en beheer. Elimineer hardware- en softwaresilo's, met ingebouwde zelfherstel, lokale hoge beschikbaarheid, noodherstel op afstand en hybride cloudmogelijkheden. Daarnaast kunnen klanten extra resources toevoegen, zonder downtime.

Doe meer met minder

Bespaar 60 tot 80% op je doorlopende beheerkosten. Beheer tot duizenden punten van een enkele interface, met een platform dat kan groeien van de kleinste edge-locatie tot het grootste gecentraliseerde datacenter, in één enkele infrastructuur.