HOE BEREID JE JE VOOR OP EEN RAMP?

Business Resilience, ook wel zakelijke veerkracht, kent vele definities. Bedrijfsweerbaarheid kennen veel van ons onder andere namen zoals risicobeheer, noodbeheer, bedrijfscontinuïteit, rampen herstelplanning en risicobeperking.  Echter kent business resilience een bredere benadering, waar al bovenstaande componenten in terugkomen. Waarbij wordt gefocust op het voortzetten van het succes van de organisatie, ook wanneer er problemen zijn die de huidige processen bedreigen.

De eenvoudige definitie van business resilience:

Een combinatie van proactieve en reactieve planning voor een organisatie om snel te mitigeren en zich aan te passen, om zo effectief te handelen tegen bedreigingen en verstoringen die de werking en het succes van de organisatie beïnvloeden.

Dit document is bedoeld voor organisaties van alle soorten en maten en geeft advies over hoe je je het best kunt voorbereiden op business resilience vanuit een informatietechnologieperspectief. Deze best practices belichten de huidige technologieën en helpen organisaties zich voor te bereiden op toekomstige bedreigingen.

Odoo • Tekst en afbeelding

DOWNLOAD whitepaper: the BUSINESS RESILIENCE GUIDE

Bedankt voor je interesse 

Download het eBook via onderstaand pictogram: