Voorspelbaar winstgevend: budgettering en prognoses - ConnectWise webinar

Registraties zijn gesloten
Odoo • Tekst en afbeelding

Een masterclass in budgettering en -prognoses

Voor:         IT-professionals, MSP's, IT-dienstverleners
Taal:          Engels

Je stelt een budget in voor je MSP, maar mist je doel. Erger nog, het is niet de eerste keer dat dit gebeurt. Hoe komt dat? Het kan zijn dat je inzicht in budgetbeheer en prognoses een boost nodig heeft.

Het vermogen om een ​​goed budget voor een MSP in te stellen en te beheren, is een vaardigheid op hoog niveau. Aanbieders van goed presterende oplossingen hebben dit wel - en het helpt hen om hun strategie voor waarde creatie keer op keer te bereiken of zelfs te overtreffen.

Leer nu hoe jij een meesterlijke budgeteerder en voorspeller kan worden door deel te nemen aan dit webinar. Brian O'Connell, Senior Client Advisor bij Service Leadership, behandelt alle essentiële zaken en deelt praktische tips om jou te helpen op koers te blijven met je budget.

Sprekers

Spreker

Brian O’Connell

Senior Client Advisor
Service Leadership
Spreker

Topher Barrow

Product Marketing Manager
ConnectWise

Wil je meer weten over ConnectWise, direct een 1-op-1 demo inplannen of algemeen advies krijgen over hoe jij je bedrijf efficiënter, productiever en winstgevender kan inrichten? Bekijk onze MSP Support pagina of plan direct een afspraak met één van onze adviseurs.

Datum & Tijd
donderdag
24 juni 2021
10:00 11:00 Europe/Amsterdam
Organisator

Portland Distribution Benelux B.V.

+3120 2144000
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.