VMware: Hoe je een PowerCLI-superheld wordt

5 use-cases om aan de slag te gaan

Registraties zijn gesloten
Odoo • Tekst en afbeelding

Taal:     Engels
Voor:    VMware-beheerders

IT-professionals worden constant gevraagd om meer te doen met minder. Voor vSphere-omgevingen kan automatisering via PowerCLI de beheerlast van jouw infrastructuur helpen verlichten en je de held van jouw IT-afdeling maken. Het is tijd om je eigen potentieel te ontketenen - je vSphere-automatiserings-superheld-verhaal begint hier!

Doe mee met VMware vExperts Andy Syrewicze en Xavier Avrillier voor een demo-gebaseerd webinar waarin 5 krachtige real-world applicaties worden gedemonstreerd die iedereen kan inzetten om aan de slag te gaan met PowerCLI.

Tijdens dit webinar leer je hoe je:

  • PowerCLI op Linux-besturingssystemen installeert 

  • PowerCLI-cmdlets en scripts test, zonder dat dit gevolgen heeft voor de productieomgeving

  • Geautomatiseerde HTML-rapporten over je infrastructuur genereert

  • vSphere-automatiseringsinspanningen integreert met software van derden

  • Je eigen krachtige implementatietool bouwt

Na dit webinar ben je gewapend met de kennis - en scripts - die onmiddellijke waarde zullen toevoegen aan de vSphere-implementatie van je organisatie, en begin je aan je reis om een ​​PowerCLI-superheld te worden!

Sprekers

Spreker

Andy Syrewicze

VMware vExpert

Andy is een IT-professional met meer dan 15 jaar in virtualisatie, opslag, cloud en infrastructuur. Hij is een technische evangelist voor Altaro. Hij is in bezit van de Microsoft MVP-prijs in Cloud en Datacenter Management, en is één van de weinige die ook een VMware vExpert is.

Spreker

Xavier Avrillier

VMware vExpert

Xavier werkt sinds 2010 in de IT en werkt als freelancespecialist in VMware-technologieën. Hij is een 4-voudige VMware vExpert en heeft verschillende VMware VCP-certificeringen. Hij groeide een passie voor scripting en automatisering sinds hij voor het eerst PowerCLI begon te gebruiken, wat een fijne balans biedt tussen techniek en creativiteit.

Wil je meer informatie over de oplossingen Altaro of samen met een van onze adviseurs kijken welke oplossing het best bij jou past? Bekijk onze MSP support pagina.

Datum & Tijd
woensdag
21 april 2021
08:00 09:00 Europe/Amsterdam
Organisator

Portland Distribution Benelux B.V.

+3120 2144000
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.