The Ultimate M365 Management Tech Stack

Webinar

Registraties zijn gesloten

Webinar: The Ultimate M365 Management Tech Stack​

Programma

14:00 – 14:05 ONTVANGST – door Robin Smit, Portland  
14:05 – 14:20
GASTPREKER – Gavin Garbutt, oprichter van Augmentt en N-Able vertelt je alles wat je moet weten over M365 Security.  
14:20 – 14:35 GASTSPREKER – Stefano
Grisari van Hornet vertelt je hoe hun software je tijd én geld bespaart   
14:35 – 14:50 GASTSPREKER – Andre Lynch van ConnectWise vertelt je hoe je minder tijd kwijt bent aan Microsoft-beheer en tegelijkertijd meer winst maakt.  
14.50 - 14.55 AFSLUITING – Robin beantwoordt al je overige vragen. 

Meld je aan

Ben jij erbij op 28 mei? Meld je dan snel aan via de bovenstaande registratieknop.

Portland introduceert: The Ultimate M365 Management Tech Stack

Het beheren en beveiligen van de M365-licenties van tenants? Dat kost ontzettend veel tijd, waar je vaak niet eens voor wordt betaald. But we’ve got you covered: met onze M365 Management Tech Stack stroomlijn je het hele proces, vink je ál die taken eindelijk af én pak je er zelfs extra marge op. 

Ontdek ‘The Ultimate M365 Management Tech Stack’​

ConnectWise

Met de honderden integraties van ConnectWise koppel je in één klap jouw hele tech stack. Maar dat is nog niet alles. Want met de SOC-service Microsoft-integratie van ConnectWise, verander jij de standaard EDR van Microsoft-Defender in een MDR. Dat noemen wij nou: slimmer werken. 

Augmentt

Met de software van Augmentt leg je in één keer een base-line voor al jouw tenants. Handig, want zo hoef je nog maar één keer vast te leggen welke securitymaatregelen ze nodig hebben. Kortom: met Augmentt maak je een multi-tenant platform van jouw Microsoft-beheer. 

Hornet

Met Hornet haal je de angel uit een cyberattack – letterlijk. Deze tool zorgt namelijk voor periodieke back-ups, zodat de data van jouw klanten áltijd beschikbaar blijft, ook na een aanval. Daarnaast helpt Hornet je om de awareness van jouw klanten te verhogen en organiseren ze cybersecuritytrainingen.

Meld je aan!

Benieuwd wat dit voor jouw MSP-business betekent? Ontdek het allemaal tijdens het webinar ‘The Ultimate M365 Management Tech Stack’ op 28 mei. Tijdens dit webinar vertellen Garvin Garbutt van Augmentt, Stefano Grisari van Hornet, Andre Lynch van ConnectWise en Robin Smit je alles over deze ultimate tech stack én hoe je ‘m inzet als MSP’er. Mis het niet!  

Kan je er niet bij zijn? Meld je dan tóch even aan. We nemen het webinar namelijk ook op, zodat je deze achteraf kunt terugkijken. Praktische informatie

Webinar: ​The Ultimate M365 Management Tech Stack

Tijd: ​14:00 uur tot 14:55 uur

Taal: ​Engels/Nederlands

Locatie: Online​


Meld je aan


Datum & Tijd
dinsdag
28 mei 2024
08:00 08:45 Europe/Amsterdam
Organisator

Portland Distribution Benelux B.V.

+3120 2144000
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.