Office 365: een deep dive in waarom je back-ups moet maken

Registraties zijn gesloten
Odoo • Tekst en afbeelding

Taal:     Engels

Een bekroonde back-upoplossing waarop meer dan 2.000 tevreden MSP's vertrouwen

Het gebruik van Microsoft 365 / Office 365 is de laatste jaren explosief gestegen. Veel gebruikers gaan ervan uit dat hun Office 365-gegevens automatisch beschermd zijn, maar dit is niet echt het geval. Het kan een schok zijn om te ontdekken dat Microsoft geen verantwoordelijkheid draagt ​​voor jouw gegevens en expliciet het gebruik van back-up van derden in hun Serviceovereenkomst aanbeveelt.

In dit webinar bespreekt Keith Joseph een groot aantal redenen waarom back-up van derden voor Office 365 essentieel is voor serieuze bedrijfsactiviteiten. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer:

  • Veelvoorkomende valkuilen van in-suite tools

  • Licentiekwesties

  • Retentiebeleid ellende

  • En veel meer

Na het bekijken van dit webinar, beschik je over de informatie die nodig is om een ​​weloverwogen beslissing te nemen m.b.t. het veilig back-uppen van O365 en welke tools je hiervoor kunt gebruiken.

Spreker

Spreker

Keith Joseph

Channel Director Altaro Software

Keith adviseert de Noord-Europese partnergemeenschap over hoe ze de meest kritieke gegevens van hun klanten kunnen beveiligen, die vandaag, dankzij de groei van Office 365, grotendeels onbeveiligd en zonder structuur in e-mails in de cloud en organisaties verspreidt. Keith heeft meer dan 25 jaar leidinggevende functies bekleed binnen de IT-virtualisatiesector.

Waarom heb ik een back-upoplossing nodig voor de Office 365-gegevens van mijn klanten?

Er is een algemene misvatting dat Microsoft een volledige back-up maakt van Office 365-gegevens als onderdeel van de service die het biedt, maar dit is niet het geval.

Daarom heb je een ​​robuuste oplossing van derden nodig om een ​​back-up te maken van Office 365-inhoud. Klik hier om meer te leren.

Wil je meer informatie over de oplossingen Altaro of samen met een van onze adviseurs kijken welke oplossing het best bij jou past? Bekijk onze MSP support pagina.

Datum & Tijd
donderdag
15 april 2021
10:00 11:00 Europe/Amsterdam
Organisator

Portland Distribution Benelux B.V.

+3120 2144000
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.