New pricing and licensing model for Acronis Cyber Protect Cloud

Registraties zijn gesloten
Odoo • Tekst en afbeelding

Onderwerp:       Beter beveiligen, terwijl je je kosten verlaagd met het nieuwe                             licensing en pricing model.
Voor wie?           Partners van Acronis
Taal:                    Engels

Met een toename van 300% in cybercriminaliteit na de pandemie en 57% van de aanvallen die worden gemist door traditionele antivirusoplossingen, willen serviceproviders de veiligheid en bescherming van hun klanten verbeteren.

Acronis Cyber ​​Protect Cloud biedt niet alleen cyber beveiligings-, back-up- en endpoint beheer mogelijkheden in één geïntegreerde oplossing. Zij introduceren ook een nieuw prijs- en licentiemodel dat het nog eenvoudiger en winstgevender maakt om de uitgebreide cyberbeveiliging te bieden die jouw klanten zoeken.

Kijk mee en ontdek hoe de nieuwe prijzen en licenties van Acronis Cyber ​​Protect Cloud de beveiliging van klanten aanzienlijk zullen verbeteren, terwijl de operationele kosten van serviceproviders worden verlaagd en hun maandelijkse terugkerende inkomsten worden verhoogd.

Tijdens de sessie leer je hoe Acronis nu slechts één product aanbiedt - Acronis Cyber ​​Protect Cloud - dat kan worden uitgebreid met extra mogelijkheden. De nieuwe structuur zorgt voor:

  • Gratis mogelijkheden voor cyberbeveiliging, beheer en e-mailbeveiliging

  • Pay-as-you-go back-up, noodherstel, bestandssynchronisatie en delen, en notariële functies

  • Geavanceerde pakketten waarmee je je aanbod kunt uitbreiden en nieuwe inkomstenstromen kunt creëren

De nieuwe structuur van deze enkele, geïntegreerde oplossing verlaagt de bedrijfskosten van jouw partners en stelt hen in staat meer te verkopen door de beschermingslagen toe te voegen die hun klanten nodig hebben.

Zorg ervoor dat jij klaar bent om hun vragen te beantwoorden en hen te helpen een krachtig cyberbeveiligingsbedrijf op te bouwen dat hun klanten veiliger maakt en meer maandelijkse terugkerende inkomsten voor jou genereert.

Datum & Tijd
woensdag
3 maart 2021
10:00 11:00 Europe/Amsterdam
Organisator

Portland Distribution Benelux B.V.

+3120 2144000
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.