Making the Case: Edge Computing - Scale Computing

Registraties zijn gesloten
Odoo + afbeelding en tekst

Taal:                 Engels
Voor:                MSP's, IT dienstverleners,  techneuten en "Hybrid IT believers".

De 2021 Platform-serie van Scale Computing is een interactief, multi-week, virtueel evenement waar partners kunnen afstemmen of on-demand kunnen kijken. Over de aankomende weken worden meerdere sessies georganiseerd over o.a. belangrijke bedrijfsupdates, State of the Business, de Scale Computing Product Roadmap, nieuwe Scale Computing alliantie partnerschappen, en meer.

Deze serie vindt plaats van 6 april tot 25 mei.

Edge Computing stelt IT-leiders in staat om bedrijfskritische applicaties en infrastructuur buiten de vier muren van het datacenter te draaien. Edge-implementaties plaatsen opslag- en rekenresources waar ze nodig zijn en draaien op een kleine of mini hardwarebasis. Edge-implementaties hebben een hoge mate van automatisering en low-touch IT-beheer nodig, en moeten kosteneffectief zijn met een meetbare Return on Investment (ROI).

Scale Computing pakt deze uitdaging aan door een edge-infrastructuur van de juiste grootte te bieden, die de capaciteit heeft om verschillende workloads uit te voeren, ruimtebewust is en op elke afzonderlijke locatie of op een centrale locatie door generalisten kan worden beheerd. Dit vermindert op zijn beurt de tijd en het budget dat wordt besteed aan het beheer van technologie, waardoor bedrijven meer tijd kunnen besteden aan het bedienen van hun klanten.

In de webinar leer je:

  • Over voorbeelden van hoe IT-leiders in alle branches edge computing gebruiken om aan hun zakelijke behoeften te voldoen

  • Hoe werken op edge buitengewoon gebruiksgemak moet bieden

  • Hoe hyperconvergence aan edge implementatie en beheer vereenvoudigt

  • Hoe beheerkosten met 60% -80% verlagen met zelfherstellende automatisering en intelligentie

Spreker

Johan Pellicaan 

Vice President, EMEA
Scale Computing
Datum & Tijd
dinsdag
4 mei 2021
11:00 12:00 Europe/Amsterdam
Organisator

Portland Distribution Benelux B.V.

+3120 2144000
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.