How to Sell Cybersecurity Services with M365 Threat Reports

Registraties zijn gesloten

Microsoft 365 is de meest kritische business tool voor 95% van de bedrijven. Echter is Microsoft365 ook de meest getargete tool is. Het is niet de vraag of, maar wanneer jij of jouw klanten aan de beurt zijn.


Gelukkig kun je met een simpele basis al 98% van de aanvallen tegengaan. Riskante sign ins, phishing, datalekken, het is in theorie gemakkelijk te verhelpen. Daar willen wij graag op inzoomen met twee MSP veteranen tijdens dit aankomende webinar. Meld je vandaag nog aan!

Sprekers

Gavin Garbutt

Founder, Augmentt

Samen met Derik Belair oprichter van Augmentt. MSP pioniers van het eerste uur. Na de verkoop van hun N-Able aan Solarwinds hebben ze niet stil gezeten. Ontmoet Augmentt. Het eerste SaaS management platform voor Managed Service Providers.

George van Brugge

Founder, Portland

Oprichter van Portland en net als Gavin MSP pionier van het eerste uur. Na de succesvolle launch van Kaseya, GFIMax, IASO, Datto en ConnectWise in de Benelux breekt er nu een nieuw tijdperk aan. George neemt jou graag mee in deze nieuwe MSP (r)evolutie.

Agenda

Tijdens dit webinar nemen wij jou mee in de wereld van SaaS Security & Management en hoe Microsoft threat reports jouw kunnen helpen winstgevender te worden. Er is voldoende ruimte voor een dialoog en vragen tijdens het webinar. Onderwerpen die wij graag bespreken:


  • Groei jouw cybersecurity aanbod
  • Werk productiever en winstgevender
  • Hoe je Microsoft-beveiligingsbeleid en Posture Management kunt verkopen en prijzen als een dienst
  • Unlimited Microsoft Security Audit & Threat Reporting Tool
Datum & Tijd
donderdag
19 oktober 2023
09:00 09:45 Europe/Amsterdam
Organisator

Portland Distribution Benelux B.V.

+3120 2144000
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.