Historic Grand Prix

Portland Partner Event

Registraties zijn gesloten

Classic Cars on Modern Track

Ben jij klaar voor een wel heel bijzonder Portland evenement? En heb je altijd al raceauto's van dichtbij mee willen maken? 

Speciaal voor onze trouwe klanten organiseren wij een unieke MSP dag tijdens de Historic Grand Prix op Circuit Zandvoort. De Historic Grand Prix is het nummer 1 historische race event van Nederland. Van klassieke Formule 1 tot Formule 3 auto's uit de jaren 80 tot LMP en GT-wagens uit de zero's.

Al met al een inspirerende locatie, waar er voldoende ruimte voor goede wijn, koud bier, lekkere hapjes, en contact met collega MSP ondernemers en managers uit de markt zal zijn. En dat natuurlijk gecombineerd met tijd om de Historic Grand Prix zelf te bezoeken. Voor wie? MSP directie en managers.

Agenda

Wat kun je verwachten? De dag staat natuurlijk in het teken van racen, maar dat combineren we graag met de mogelijkheid om te netwerken, nieuwe oplossingen te delen en de laatste ontwikkelingen in de markt te bespreken.

12:00 uur / Ontvangst in Bernie’s (Paddock)
12:30 uur / Lunch
13:15 uur / Security products for modern MSPs
14:00 uur / Inspirerende (autosport) keynote speaker
15:00 uur / Bezoek Historic Grand Prix
16:30 uur / Drinks, bites & walking dinner

keynote

Ernest Knoors

Ernest Knoors is een engineer en data-scientist pur sang, die de waarde van meetdata weet te vertalen naar proces- en systeemoptimalisaties. Met ruim twintig jaar ervaring in de Formule 1 en DTM weet hij als geen ander dat data- analyses bepalen of je wint of verliest. Hij was o.a. race engineer van Juan Pablo Montoya en Nick Heidfeld voor het Formule 1 team van Williams/BMW en head of operations voor Ferrari F1.

Sfeer impressie

 
 

Sponsors

Datum & Tijd
vrijdag
16 juni 2023
06:00 12:00 Europe/Amsterdam
Locatie

Circuit Zandvoort

Burgemeester van Alphenstraat 108
2041 KP Zandvoort
Nederland
--Circuit Zandvoort--
Krijg de routebeschrijving
Organisator

Portland Distribution Benelux B.V.

+3120 2144000
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.