HCI at the edge - Scale Computing

Waarom een ​​Edge Computing Platform de IT-infrastructuur toekomstbestendig maakt

Registraties zijn gesloten
Odoo + afbeelding en tekst

Taal:                 Engels
Voor:                Scale Computing Partners,  MSP's en IT dienstverleners

Hyperconvergentie is inmiddels gemeengoed in elk datacenter. Met de explosie van applicaties die onafhankelijk van de cloud moeten werken, is edge computing echter het rekenplatform dat de manier verandert waarop gegevens worden verwerkt en geleverd vanaf miljoenen apparaten wereldwijd. Dit is het moment om de benadering van HCI en de voordelen die het biedt voor edge computing te heroverwegen.

Dit gratis webinar van 1 uur van GigaOm Research brengt experts in IT-infrastructuren en cloud samen, met GigaOm-analist Enrico Signoretti en een speciale gast van Scale Computing, CEO en mede-oprichter, Jeff Ready. De discussie zal zich richten op de verschillen tussen edge en datacenter HCI en hoe te evalueren, afhankelijk van jouw use case.

Sprekers

Spreker

Enrico Signoretti

Analyst
GigaOm Research
Spreker

Jeff Ready

CEO
Scale Computing

Wil je meer weten over Scale Computing, direct een 1-op-1 demo inplannen of algemeen advies krijgen over hoe jij je bedrijf efficiënter, productiever en winstgevender kan inrichten? Bekijk onze MSP Support pagina of plan een afspraak met één van onze adviseurs.

Datum & Tijd
woensdag
6 oktober 2021
13:00 14:00 Europe/Amsterdam
Organisator

Portland Distribution Benelux B.V.

+3120 2144000
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.