De kansen rond Cloud Managed Security Services

Opportunity, People and Process

Registraties zijn gesloten

 Exclusief webinar

Het aantal beveiligingsinbreuken is de afgelopen vier jaar met 775% gestegen, waarbij Microsoft365 het meest getarget is. Het is niet de vraag of, maar wanneer jij of jouw klanten aan de beurt zijn.

Daarbij moeten alle bedrijven vanaf maart 2024, voldoen aan de nieuwe cybersecurity wetgeving. Deze wetgeving is beter bekend als NIS 2, een Europese richtlijn die nu wordt omgezet naar lokale wetgeving. MSP's zullen dus best practices voor beveiliging moeten gaan handhaven en hun klanten moeten helpen om compliant te blijven.

Mensen en processen zullen in de voorbereiding naar deze nieuwe wetgeving essentieel zijn voor moderne MSP's. Daar willen wij graag op inzoomen met twee MSP veteranen tijdens dit aankomende webinar. Meld je vandaag nog aan!

SPREKERS

Spreker

Gavin Garbutt

Founder, Augmentt

Samen met Derik Belair oprichter van Augmentt. MSP pioniers van het eerste uur. Na de verkoop van hun N-Able aan Solarwinds hebben ze niet stil gezeten. Ontmoet Augmentt. Het eerste SaaS management platform voor Managed Service Providers.

Spreker

George van Brugge

Founder, Portland

Oprichter van Portland en net als Gavin MSP pionier van het eerste uur. Na de succesvolle launch van Kaseya, GFIMax, IASO, Datto en ConnectWise in de Benelux breekt er nu een nieuw tijdperk aan. George neemt jou graag mee in deze nieuwe MSP (r)evolutie.

aGENDA

Tijdens dit webinar nemen wij jou mee in de wereld van SaaS Security & Management en gaan we in op de rol die mensen en processen spelen voor moderne MSP's in de aankomende tijd. Er is voldoende ruimte voor een dialoog  en vragen tijdens het webinar. Onderwerpen die wij graag bespreken:

  • Hoe krijg je je team aan boord om cloud security services te gaan bieden?
  • Het verhogen van het technische IQ van zowel jouw personeel als jouw MKB-klanten.
  • Het leven van jouw technici gemakkelijker maken, zodat ze efficiënt, effectief en gelukkig zijn.
  • Hoe moderne frameworks zoals NIST een goede gids bieden voor best practices op het gebied van beveiliging.
  • De impact van NIS op het Nederlandse en Belgische bedrijfsleven (zowel voor MSP's als hun mkb-klanten).

Tot de 1e!

Hartelijke groet,

George van Brugge

Datum & Tijd
donderdag
1 juni 2023
09:30 10:15 Europe/Amsterdam
Organisator

Portland Distribution Benelux B.V.

+3120 2144000
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.