Cyberaanvallen voorkomen met betere e-mailbeveiligingsservices - Acronis

Registraties zijn gesloten
Odoo + afbeelding en tekst

Acronis Cyber Protect cloud - live demo

Taal:          Engels
Wanneer:  Elke 2 weken

Met 94% van de malware die via e-mail bij bedrijven binnenkomt, kunnen MSP's het algehele cyberrisico van hun MKB-klanten door aanvallen zoals ransomware aanzienlijk verminderen door verbeterde e-mailbeveiligingsservices aan te bieden.

Onderzoek toont keer op keer aan dat e-mail het favoriete toegangspunt is voor criminele bendes die ransomware-aanvallen, inbreuken op de technische toeleveringsketen en andere invallen uitvoeren die bedrijven duur komen te staan ​​in downtime en verloren gegevens. MSP's zouden hier een kans moeten zien om de verdediging van hun MKB-klanten te versterken en deze te upgraden tegen e-mailaanvallen zoals spoofing, phishing en zakelijke e-mailcompromissen.

Neem deel aan deze virtuele conferentie met Erick Simpson, een van de bekendste en meest vertrouwde adviseurs van het MSP-kanaal, en ervaren cyberbeveiligingsexpert Candid Wüest, Acronis VP Cyber ​​Protection Research. In minder dan een uur brengen ze jou op de hoogte houden van:

  • De huidige staat van cyberbedreigingen per e-mail en tegenmaatregelen

  • De 'waarom' en 'hoe''s van geavanceerde e-mailbeveiligingsservices voor MSP's

    • Typische kostenfactoren in cloud-e-mailbeveiligingsservices

    • Kostenbesparende strategieën die leiden tot winstgevende diensten

    • Verpakkings-/go-to-market-, marketing- en verkoopstrategieën

Wanneer je je aanmeld ontvang je ook een gratis exemplaar van de gloednieuwe whitepaper van Osterman Research, "Evaluating Advanced Email Security: A Guide for MSPs."

Wil je meer informatie over de oplossingen Acronis of samen met een van onze adviseurs kijken welke oplossing het best bij jou past? Bekijk onze MSP support pagina en maak daar direct een afspraak!

Datum & Tijd
donderdag
19 augustus 2021
13:00 14:00 Europe/Amsterdam
Organisator

Portland Distribution Benelux B.V.

+3120 2144000
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.