CompTIA: het personeel van de toekomst

Benelux Business Technology Community Webinar

Registraties zijn gesloten
Odoo • Tekst en afbeelding

CompTIA Benelux Business Technology Webinar
Voor:       CompTIA community leden en overige MSP's in de Benelux
Taal:        Engels

CompTIA is de grootste tech community ter wereld, en Portland is een trotse partner. Deze thought én action leader voert jaarlijks verschillende onderzoeken uit om de wereld van internationale IT-dienstverleners in kaart te brengen en ontwikkelingen te spotten

In dit webinar vertelt Bas van Gils, van Computrain, hoe hij ernaar streeft om het potentieel van mensen te ontgrendelen. Zijn focus is altijd om te ontdekken hoe deelnemers de best passende begeleiding en ondersteuning kunnen krijgen om meer te bereiken. Door middel van praktische analysemethoden en modellen geeft Bas organisaties inzicht in hun IT-kennisvraagstukken. Altijd gericht op het behalen van een beter resultaat in de praktijk: efficiëntere, zelflerende organisaties.

Hij maakt visualisaties (learning roadmaps) om de gewenste eindsituatie in beeld te brengen. Zo wordt duidelijk wat de benodigde kennis en competenties moeten zijn.

Neem deel aan dit webinar om meer te weten te komen over hoe bedrijven hun personeel kunnen voorbereiden om het beste bij het bedrijf te passen. Bas zal dit tot leven brengen door succesvolle voorbeelden van IT-bijscholing in Nederland te delen.

Sprekers

Spreker

Bas van Gils 

Business Development
Computrain

Vanuit zijn onderwijskundige invalshoek ontwikkelt Bas leerprogramma's om grote organisaties te ondersteunen bij hun digitale transitie. Vaak om de ontwikkeling van een bestaande IT-populatie te bevorderen. Bas speelt ook een actieve rol bij de uitvoering van deze programma's. Met zijn learning roadmaps heeft Bas in de loop der jaren meer dan 600 IT-rollen en -functies visueel in kaart gebracht. Op basis van deze ervaring ontwerpt hij impactvolle opleidingstrajecten om de organisatietransities te ondersteunen. 

Datum & Tijd
dinsdag
13 juli 2021
10:00 11:00 Europe/Amsterdam
Organisator

Portland Distribution Benelux B.V.

+3120 2144000
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.