CompTIA EMEA Conference

Member en Partner Conference

Registraties zijn gesloten

Odoo • Tekst en afbeelding

Voor wie?     CompTIA community leden en overige MSP's in de Benelux
Taal:              Engels
Kosten:         Gratis voor CompTIA leden

CompTIA is de grootste tech community ter wereld, en Portland is een trotse partner. Deze thought én action leader voert jaarlijks verschillende onderzoeken uit om de wereld van internationale IT-dienstverleners in kaart te brengen en ontwikkelingen te spotten

Ben jij klaar om je bedrijf toekomstbestendig te maken en nieuwe kansen te benutten?

Over de hele wereld wenden bedrijven zich tot de technische industrie voor oplossingen, concurrerende innovatie en groeimogelijkheden. Van cyberbeveiligingsoplossingen tot het implementeren van opkomende technologieën, de huidige technologiebedrijven lopen hierin voorop.

Mis je kans niet om tijdens dit live evenement te leren over de nieuwste trends, te netwerken met collega's en opinieleiders in de branche, best practices te delen en plannen te maken voor toekomstig succes op de lange termijn - allemaal tijdens de tweedaagse EMEA-leden- en partnerconferentie.

Geregistreerde gebruikers en nieuwe bezoekers kunnen nu tijdelijk gebruik maken van de try-and-buy-optie! Woon de de conferentie van dit jaar gratis bij en ontvang een korting van £ 50 op het lidmaatschap van £ 200 als je lid wordt voor 31 oktober 2021. Voor meer informatie over deze actie kan je contact opnemen met [email protected] voor je gratis registratiecode.

Agenda

Klik hier voor de volledige agenda. 

Deelnemers aan deze CompTIA conferentie hebben een unieke kans om meer te weten te komen over vier onderwerpen die cruciaal zijn voor het succes van bedrijven van vandaag:

  1. Strategieën voor cyberbeveiliging

  2. Personeelsontwikkeling

  3. Opkomende technische innovaties

  4. Oplossingen voor bedrijfsopbouw

Waar?

Adres
133 Houndsditch
Londen

Wanneer
Woensdag 6 oktober en donderdag 7 oktober

Overnachtingen
Hotelaccommodaties zijn beschikbaar in het Leonardo Royal Hotel London City/Jury's Inn tegen een gereduceerd tarief van £ 159
boek vóór dinsdag 7 september!

Keynote speaker

Spreker

Dr. Anne-Marie Imafidon

Co-Founder & CEO, Stemettes

Dr. Anne-Marie Imafidon is keynote spreker, presentator en medeoprichter van de bekroonde sociale onderneming Stemettes. Ze is een erkende en gerespecteerde opinieleider in de technische ruimte en beheerder van het Institute for the Future of Work. Ze heeft over de hele wereld gesproken voor enkele van 's werelds grootste digitale bedrijven en conferenties, waaronder Facebook, ASOS, Google, SXSW en Oprichtersforum. Daarnaast werd ze door Computer Weekly uitgeroepen tot meest invloedrijke vrouw in tech in het VK van 2020.

Datum & Tijd
woensdag
6 oktober 2021
Start - 04:00
donderdag
7 oktober 2021
Einde - 14:00 Europe/Amsterdam
Organisator

Portland Distribution Benelux B.V.

+3120 2144000
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.