CompTIA Communities and Councils Forum Online (CCF)

Registraties zijn gesloten
Odoo + afbeelding en tekst

Voor wie?    CompTIA community leden en overige MSP's in de Benelux
Wanneer:    Dinsdag 16 en woensdag 17 maart 2021
Taal:             Engels

CompTIA is de grootste tech community ter wereld, en Portland is een trotse partner. Deze thought én action leader voert jaarlijks verschillende onderzoeken uit om de wereld van internationale IT-dienstverleners in kaart te brengen en ontwikkelingen te spotten

Het CompTIA Communities & Councils Forum Online (CCF) is een community meeting die je niet mag missen! Hier krijg je de kans om enkele van de meest urgente problemen en trends in de technische industrie van vandaag te bespreken en erop te reageren. Als deelnemer krijg je de mogelijkheid om in contact te komen met collega's en marktleiders, samen te werken aan door leden aangestuurde initiatieven en te leren van de experts, allemaal in een virtueel formaat waartoe je toegang hebt vanaf jouw eigen kantoor, eettafel of waar je ook werkt deze dagen!

CCF is doorgaans alleen gereserveerd voor CompTIA-leden, maar totdat we weer persoonlijk bij elkaar kunnen komen, nodigen we de bredere branche uit om zich bij ons aan te sluiten en bij te dragen aan het gesprek. Of je nu een managed service provider, cybersecurity-evangelist, opkomende tech-leverancier of influencer van technologische bedrijfsoplossingen bent, er is een plek voor jou bij CCF! Mis je kans niet om te zien waar het CompTIA Communties & Councils Forum over gaat, voordat het te laat is!

Wil je de volledige meeting ervaring? CompTIA-leden krijgen extra toegang tot exclusieve, interactieve ervaringen voor leden, zoals ons allereerste CCF Genius Café, waar leidinggevenden op topniveau jouw meest prangende vragen beantwoorden en je helpen zakelijke uitdagingen te overwinnen.

Datum & Tijd
dinsdag
16 maart 2021
Start - 13:00
woensdag
17 maart 2021
Einde - 14:00 Europe/Amsterdam
Organisator

Portland Distribution Benelux B.V.

+3120 2144000
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.