CompTIA Benelux Community webinar: maak van teamwork het beste concurrentievoordeel

Registraties zijn gesloten
Odoo • Tekst en afbeelding

Onderwerp:     Teamwork werkt in jou voordeel
Taal:                 Engels

Door de juiste persoon voor de juiste baan te kiezen, gebruik te maken van diversiteit in denkwijzen: overweeg o.a. persoonlijkheidsprofilering, meningen omzetten in feiten en jezelf en anderen om je heen kennen zullen je helpen om beter samen te werken.

Er is een nieuwe manier van denken over Diversity & Inclusion (D&I), gericht op het voldoen aan de behoeften van het individu en het versterken van de teamdynamiek binnen de organisatie. Als teamwork je belangrijkste concurrentievoordeel is, dan is het belangrijk om dat team goed te krijgen; het kiezen van de juiste persoon voor de juiste baan is een kunst.

In dit webinar vertelt Siâron van Wetten over diversiteit van denken en ook hoe, als je de juiste mensen op de juiste plek krijgt, je een winnende formule hebt.

Spreker

Siâron van Wetten 

Senior Director, Partner Ecosystem
Pegasystems

Siâron werkt sinds februari 2021 bij Pegasystems en heeft meer dan 20 jaar ervaring en succes in Enterprise-software. Ze heeft jaren leiding gegeven binnen wereldwijde technologiebedrijven, waaronder Citrix Systems, VMware en Dell Technologies. En heeft ruim ervaring als adviseur voor leiderschapsteams op C-niveau.

Datum & Tijd
donderdag
29 april 2021
10:00 11:00 Europe/Amsterdam
Organisator

Portland Distribution Benelux B.V.

+3120 2144000
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.