Bekijk een live ransomware-aanval en leer hoe je ze kan voorkomen - Acronis

Registraties zijn gesloten

Live webinar voor MSPs

Taal:          Engels

Beveiligingsrisico's en -inbreuken zijn altijd een aandachtspunt geweest voor managed service providers (MSP's) en kleine en middelgrote ondernemingen, maar zoals we weten uit het laatste Cyberthreats-rapport, nemen hun intensiteit en frequentie exponentieel toe.

Veel eigenaren van kleine en middelgrote bedrijven hebben echter vaak niet de tijd of middelen om cyberbeveiligingsproblemen effectief aan te pakken. Daarom wenden ze zich tot IT-serviceproviders. Het is daarom belangrijk dat IT-serviceproviders goed weten wat ze moeten doen.

Om een ​​goede ransomware-afweer op te bouwen, helpt het om je vijand van binnenuit te kennen, en dus om de mechanica van een aanval in realtime te zien. Dat is mogelijk tijdens dit webinar!

  • Krijg het laatste overzicht van het landschap van cyberbedreigingen, inclusief de nieuwste ransomware-soorten

  • Bekijk een live demonstratie van een daadwerkelijke ransomware-aanval die aan de gang is

  • Leer hoe je jezelf en je klanten kunt beschermen door een checklist samen te stellen die jij kan gebruiken als basis voor een uitgebreid plan ter voorkoming van ransomware

Wil je meer informatie over de oplossingen Acronis of samen met een van onze adviseurs kijken welke oplossing het best bij jou past? Bekijken onze MSP support pagina.

Datum & Tijd
dinsdag
23 november 2021
09:00 10:00 Europe/Amsterdam
Organisator

Portland Distribution Benelux B.V.

+3120 2144000
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.