Altaro: Hoe je een solide back-up- en DR-strategie bouwt

Registraties zijn gesloten
Odoo • Tekst en afbeelding

Onderwerp:    Het bouwen van een solide back-up en DR-strategie
Prijs:                Gratis
Voor wie?       MSPs, VARs, IT-resellers, en eindgebruikers
Taal:                 Engels


Ransomware-aanvallen, gegevensverlies en compliancy zijn slechts enkele kritieke redenen waarom een ​​sterke en betrouwbare back-up- en recoverystrategie een van de belangrijkste bewerkingen zijn in elke moderne organisatie. Het is zorgwekkend genoeg ook een van de meest over het hoofd geziene...

Leer hoe je een sterk en betrouwbaar plan opstelt op basis van jouw unieke organisatorische vereisten in dit aanstaande webinar, georganiseerd door Microsoft MVP Andy Syrewicze en de auteur van The Backup Bible, Eric Siron. Deelnemers kiezen de scenario's en de experts bouwen de oplossingen live in de ether, waarbij ze laten zien hoe belangrijke strategische overwegingen kunnen worden geïmplementeerd, waaronder:

  • Basisprincipes van back-up / DR

  • Een bedrijfsspecifiek kader creëren

  • RTO / RPO's opzetten

  • Compliancy & sterk gereguleerde omgevingen

  • Strategie voor implementatie

  • En meer!

Elke organisatie heeft een unieke infrastructuur die op zijn beurt een uniek back-up- en DR-plan vereist om het te ondersteunen. De theorie in dit webinar bouwt voort op de fundamenten die zijn gelegd in het door Altaro geschreven boek The Backup Bible, dat de stappen laat zien om strategieën te creëren voor een reeks door de gebruiker geselecteerde casestudy's, zodat jij hetzelfde kunt doen!

Om zich voor te bereiden op de sessie, ontvangt iedereen die zich registreert voor dit webinar na registratie een gratis exemplaar van The Backup Bible ontvangen via e-mail!

Gelimiteerd aantal plekken

Slechts 1.000 plaatsen beschikbaar voor elk webinar. Mis het niet!

55.000+ mensen gingen je voor

Meer dan 55.000 mensen hebben hun IT-vaardigheden verbeterd met Altaro Webinars

Waardevolle inzichten

Verwerf waardevolle inzichten van Microsoft MVP's en insiders

Spreker

Andy Syrewicze

Technical Evangelist Altaro Software

Andy is al meer dan 15 jaar IT-professional en is gespecialiseerd in virtualisatie, opslag, cloud en infrastructuur. Overdag is hij een technische evangelist voor Altaro en leidt hij de technische inhoud en pre-sales. 's Avonds deelt hij zijn IT-kennis online of onder het genot van een koud biertje. Hij heeft de Microsoft MVP-prijs in Cloud- en Datacenterbeheer en is een van de weinige die ook een VMware vExpert is.

Spreker

Eric Siron

Microsoft MVP Cloud & Data Management

Eric Siron is vier keer winnaar van de Microsoft Most Valuable Professional-onderscheiding in cloud- en datacenterbeheer. Hij werkt sinds 1998 in de IT en ontwerpt, implementeert en onderhoudt server-, desktop-, netwerk-, opslag- en back-upsystemen. Hij heeft talloze Microsoft-certificeringen behaald en was vier jaar Microsoft Certified Trainer. Eric is ook een doorgewinterde technologie-blogger voor de Altaro DOJO.

Datum & Tijd
woensdag
3 februari 2021
09:00 10:30 Europe/Amsterdam
Organisator

Portland Distribution Benelux B.V.

+3120 2144000
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.