Acronis: Sales training

Registraties zijn gesloten
Odoo • Tekst en afbeelding

Onderwerp:       Ontgrendel het verkooppotentieel van het nieuwe licentiemodel
Voor wie?           Acronis resellers
Taal:                    Engels

Acronis Cyber ​​Protect Cloud maakt het verbeteren van productiviteit en beveiliging eenvoudig. Het nieuwe prijs- en licentiemodel zorgt voor meer winstgevendheid.

Acronis Cyber ​​Protect Cloud gaat op 31 maart over op een nieuw prijs- en licentiemodel. Vanaf dan kan je gebruik maken van één enkele oplossing voor gegevensbescherming, cyberbeveiliging en eindpuntbeheer. Het nieuwe licentiemodel van Acronis verlaagt bedrijfskosten en biedt meer flexibiliteit om de cyberbeveiligingsservices die u aan klanten levert aan te passen.

Op 29 maart vindt een speciale sales training plaats, die ervoor te zorgt dat jij optimaal kunt profiteren van de nieuwe kansen die dit nieuwe model met zich meebrengt.

Wat je kan verwachten in deze sessie:

  • Gratis cyberbeveiligings-, beheer- en e-mailbeveiligingsmogelijkheden waarop je direct services kunt bouwen

  • Pay-as-you-go back-up, noodherstel, bestandssynchronisatie en delen, en notariële oplossingen om jouw services uit te breiden

  • Geavanceerde pakketten waarmee je nieuwe inkomstenstromen kunt creëren en services kunt afstemmen op de eisen van de klant

Wil je meer informatie over de oplossingen Acronis of samen met een van onze adviseurs kijken welke oplossing het best bij jou past? Bekijk onze MSP support pagina.

Datum & Tijd
maandag
29 maart 2021
09:00 10:00 Europe/Amsterdam
Organisator

Portland Distribution Benelux B.V.

+3120 2144000
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.