Acronis: Introductie van geavanceerde services voor bestandssynchronisatie en delen

Registraties zijn gesloten
Odoo • Tekst en afbeelding

Voor wie?          Partners van Acronis
Taal:                   Engels

Zorgen dat je klanten altijd toegang hebben tot hun gegevens en hiermee kunnen werken, is essentieel om ze tevreden en productief te houden. Maar wat als de gegevens waarop ze vertrouwen, verouderd of frauduleus zijn? In dit webinar zie je nieuwe mogelijkheden die beschikbaar zijn voor Acronis-partners waarmee je gegevensauthenticiteit en gegevensbeschikbaarheid kunt leveren vanuit één enkele oplossing.

Neem deel aan een live webinar en Q&A sessie om te leren hoe het nieuwe Advanced File Sync and Share-pakket voor Acronis Cyber ​​Protect Cloud jou in staat stelt om gegevensintegriteit, transparantie van regelgeving en verminderde beveiligingsrisico's te bereiken, met mogelijkheden zoals:

  • Notarisering van bestanden op afstand

  • Embedded eSigning

  • Betrouwbare en onafhankelijke bestandsverificatie, mogelijk gemaakt door Etherium blockchain

Daarnaast worden de nieuwe mogelijkheden die worden geintroduceerd in de nieuwste release van Acronis Cyber ​​Protect Cloud besproken, inclusief ondersteuning voor VMware Cloud Director.

Reserveer je plek voor deze beperkte, door experts geleide informatie-uitwisseling - iedereen is welkom!

Wil je meer informatie over Acronis? Plan dan hier een tijdslot in de agenda van Zev, en hij helpt je op weg. Voor meer informatie over wat Portland voor je kan betekenen, bekijk onze MSP support pagina.

Datum & Tijd
donderdag
29 juli 2021
07:00 08:00 Europe/Amsterdam
Organisator

Portland Distribution Benelux B.V.

+3120 2144000
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.