Acronis #CyberFit Cloud Tech Foundation en Associate

Registraties zijn gesloten
Odoo • Tekst en afbeelding

Voor wie?          Partners van Acronis
Taal:                   Engels

Acronis heeft een standaard gezet met hun Cyber ​​Protect Cloud, Cyber ​​Backup Cloud, Cyber ​​Disaster Recovery Cloud, Cyber ​​Notary Cloud en Cyber ​​Files Cloud-oplossingen. Dit biedt eenvoudige, complete en betaalbare cyberbeveiliging in elke omgeving: virtueel, fysiek, cloud en mobiel.

Met deze online training leren deelnemers alle product functionaliteiten in de cloud. Het gaat in op de back-up van de nieuwe generatie in de cloud, van het installeren en configureren van Acronis-softwareoplossingen voor jouw privébedrijf tot het aanbieden van multi-tier, multi-tenant back-upservices met behulp van Acronis-software als een service-oplossingen, en alle tips, tijdelijke oplossingen en best practices.

De onlangs bijgewerkte Acronis #CyberFit Engineer-training bestaat uit 3 afzonderlijke seminars en elk seminar duurt 6 uur.

Certificering

Zodra de seminars zijn voltooid, heb je de mogelijkheid om de onderstaande certificeringsexamens af te leggen:

  • Acronis #CyberFit Cloud Tech Foundation

  • Acronis #CyberFit Cloud Tech Associate Back-up

  • Acronis #CyberFit Cloud Tech Associate Disaster Recovery

  • Acronis #CyberFit Cloud Tech Associate Cyber ​​Protect

Elk certificeringsexamen bevat 20 vragen in het Engels. Je bent vrij om de toets binnen een week na het webinar op elk moment af te leggen en alle beschikbare middelen zoals de presentatie, online zoeken, etc. te gebruiken.

Zodra je voor het examen bent geslaagd, bevestigt Acronis je status als Acronis #CyberFit Engineer en geeft je een badge met je certificering(en), die je kunt gebruiken op jouw bedrijfswebsite of in je e-mailhandtekening.

Belangrijk:

  • Houd rekening met dat je een login nodig hebt voor het Acronis Partner Portaal!

  • Gelieve te registreren met een individueel e-mailadres en niet met een support@... of info@... e-mailadres.

Wil je meer informatie over Acronis? Plan dan hier een tijdslot in de agenda van Zev, en hij helpt je op weg. Voor meer informatie over wat Portland voor je kan betekenen, bekijk onze MSP support pagina.

Datum & Tijd
dinsdag
20 juli 2021
04:00 10:00 Europe/Amsterdam
Organisator

Portland Distribution Benelux B.V.

+3120 2144000
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.