2022 Acronis #CyberFit Partner Kickoff

Registraties zijn gesloten

exclusief virtueel evenement voor Acronis partners

Ontvang de laatste updates over het partnerprogramma, bekijk nieuwe functies en tools die als laatst zijn gelanceerd om jouw bedrijfsgroei te ondersteunen, leer over het unieke #TeamUp-programma en krijg inzicht in de visie en roadmap van Acronis voor 2022.

Waarom deelnemen?

Begin het jaar klaar voor groei! Neem deel aan dit exclusieve virtuele partnerevenement waar je rechtstreeks van het executive team van Acronis hoort wat ze voor 2022 in petto hebben om jouw Acronis-partnerschap nog winstgevender te maken. Kijk online mee voor een voorproefje van de strategieën en tools die in 2022 worden gelanceerd om jou te helpen meer te bereiken in het nieuwe jaar.

  • Leer meer over updates van het #CyberFit-partnerprogramma en hoe je jouw inkomsten kunt verhogen met Acronis.

  • Leer meer over de nieuw uitgebrachte functies in de Acronis Partner Portal en over de geweldige tools en bronnen die binnenkort beschikbaar zullen zijn om je te helpen dit jaar meer deals te sluiten.

  • Krijg een exclusieve preview van de productroadmap en hoe jij en je klanten kunnen profiteren van deze verbeteringen.

  • Ontdek het #TeamUp met Acronis-programma en ontdek hoe jouw collega's in het kanaal profiteren van samenwerking met topsportteams.

Schrijf je nu in voor een uur vol waardevolle informatie om je te helpen het meeste uit je samenwerking met Acronis te halen in 2022!

Registreer gratis

Wil je meer informatie over de oplossingen Acronis of samen met een van onze adviseurs kijken welke oplossing het best bij jou past? Bekijken onze MSP support pagina.

Datum & Tijd
woensdag
2 februari 2022
10:00 11:00 Europe/Amsterdam
Organisator

Portland Distribution Benelux B.V.

+3120 2144000
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.