Continuïteit

Taking care of your business with excelling Continuity Solutions 

Data verlies en Disasters voorkomen. Dat is waar continuïteit om draait. Downtime komt nog te vaak voor en het aantal cyber threats en attacks verdubbelt ieder jaar. De juiste tools om de bedrijfskritische applicaties van jouw klanten altijd up-and-running te houden, cybercriminelen buiten de deur te houden én wanneer disaster strikes zo snel mogelijk te kunnen handelen zijn een must. Maar in een oerwoud van security solutions, welke kies je dan? Wij hebben een selectie gemaakt waarbij jij de keuze kunt maken op de aspecten die voor jou en jouw klanten het meest van belang zijn. 

Neem contact op

Odoo • Text and Image

Disaster voorkomen om continuïteit te waarborgen.

Wij hebben de tools voor iedere IT Service Provider.

ga voor Easy & betaalbaar.

Backup en recovery zijn de security basics. Dat hoeven we jou niet te vertellen. Waar dit dagelijks op jouw to-do lijst staat, wil je dit goed, maar zo makkelijk mogelijk inrichten. Altaro snapt dit en ontwikkelde een oplossing speciaal ontwikkeld voor IT Service Providers. Of het nou gaat om applicaties van 0365, VM's, fysieke servers of endpoints; Altaro heeft een oplossing met minimale effort, maar met alle benodigde features. En dat voor het beste aanbod op de markt.

Meer over Altaro

Odoo • Text and Image
Odoo • Image and Text

de meest geavanceerde beveiliging.

Waarom kiezen voor twee verschillende oplossingen, als het ook met één kan? Wereldwijd toonaangevende software provider Acronis dacht hetzelfde en biedt een AI-powered backup oplossing mét volledig geïntegreerde cyber protectie. Hier bovenop komt dat de software geschikt is voor het meest aantal servers en applicaties, systemen, virtualisatie platformen en devices. Wil jij het meest complete pakket aanbieden? Dan is Acronis the way to go.

Meer over Acronis

automatische en simpele back-up.

Automatiseer, versimpel én bescherm. Avast garandeert data recovery binnen 15 minuten. Het geautomatiseerde back-up process is makkelijk te beheren en te implementeren. Binnen één console manage je alle back-ups van servers of apparaten, zo houd je overzicht van al je back-ups en zet je deze simpel direct terug. Je beschermt alle gegevens, beperkt downtime en hebt altijd en overal toegang tot alle belangrijke informatie.

Meer over Avast

Odoo • Text and Image
Odoo • Tekst en afbeelding

alles-in-een edge computing.

Last but definitely not least; Scale Computing. Een hyperconverged infrastructuur voor veilige data én het altijd draaiende houden van de bedrijfskritische applicaties van jouw klanten. Over continuïteit gesproken. Moeilijk? Nee hoor. Je zet simpelweg hardware - van compacte NUCs tot zware servers - bij je klanten op locatie. Data wordt dan rechtstreeks opgeslagen met geïntegreerde back-up en recovery functionaliteit en van downtime is geen sprake meer met de self-healing software.

Meer over Scale Computing