Hét alternatief voor VMware 

Jouw klanten willen een eenvoudigere, betrouwbaardere manier om hun IT-infrastructuur te beheren. 
Jij wilt je klanten alternatieven bieden voor complexe en dure legacy software.

Meer info? Neem contact op

virtualisatie voor moderne msp's

Virtualisatie kan veel uitdagingen met zich mee brengen. Veel oplossingen bestaan ​​uit verschillende producten van meerdere leveranciers, denk aan de hypervisor, servers en opslag hardware. Dit maakt het ingewikkelder en duurder dan het hoeft te zijn. Daarnaast kost het testen, onderhoud en beheer kostbare tijd en heb je voor optimaal succes heb je expertise nodig voor alle verschillende platforms.  En dat is niet alles, zodra je in de lucht bent sta je weer voor andere uitdagingen en voor je het weet zie je nóg meer tijd en geld verdwijnen.

Overweeg je om te migreren vanaf een bestaande virtualisatieplatform of wil je voor het eerst helemaal opnieuw virtualiseren, wij hebben een betere manier om dit te doen. Of je nu naar één locatie kijkt of een edge computing-platform implementeert op honderden sites, de hyperconverged-aanpak van Scale Computing is de kortste weg naar betaalbare virtualisatie die eenvoudig te implementeren, te beheren en te schalen is.

Klaar om over te stappen van VMware? Lees meer over de professionele migratie naar HC3-services of neem contact met ons op via een van onderstaande knoppen.

Odoo • Text and Image

Wil je Scale Computing in actie zien?

Vraag dan je eigen demo cluster aan en test het zelf!

Gratis testen

WAT ZEGGEN KLANTEN OVER SCALE COMPUTING 

 
 


SCALE COMPUTING IS

schaalbaar

Goedkoper

Minder complex

Overstappen van VMware naar Scale Computing?

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden

Contact

Odoo + afbeelding en tekst

HOE HC3 DE TOTALE KOSTEN VAN INFRASTRUCTUUR VERLAAGT

Bij het overwegen van een nieuwe IT-infrastructuuroplossing zijn de aanschafkosten van de hardware en software om de infrastructuur op te zetten slechts het startpunt voor kostenanalyse. Het is belangrijk om te kijken naar de operationele kosten van implementatie, training, licenties, scale-out, downtime en beheer. Al deze overwegingen dragen bij aan de totale eigendomskosten (TCO) van de oplossing.

Odoo + afbeelding en tekst

GARTNER PEER INSIGHTS: Scale COMPUTING VS. VMWARE

Vergelijk Scale Computing versus VMware op basis van geverifieerde beoordelingen van echte gebruikers in de markt voor hypergeconvergeerde infrastructuursoftware. Scale Computing heeft een beoordeling van 4,8 sterren met 287 beoordelingen, terwijl VMware een beoordeling van 4,6 sterren heeft met 259 beoordelingen. Bekijk zij-aan-zij vergelijkingen van productmogelijkheden, klantervaring, voor- en nadelen en demografische gegevens van recensenten om de beste oplossing voor uw organisatie te vinden.

Odoo + afbeelding en tekst

DE KORTSTE AFSTAND NAAR EXCELLENTE VIRTUALISATIE

De HC3-virtualisatiesoftware en -apparatuur van Scale Computing zijn gebaseerd op gepatenteerde technologieën die vanaf het begin zijn ontworpen om de complexiteit en kosten van de infrastructuur te minimaliseren. HC3 heeft IT-organisaties in alle sectoren geholpen om robuuste virtualisatieoplossingen te implementeren.