manage your customers

Ons portfolio is er op gericht om de hybride ICT infrastructuur en werkplekken van jouw MKB en KMO klanten optimaal te beheren en te beveiligen.

Contacteer ons

the future is hybrid

Als partner van Portland helpen we jou graag op weg met onze innovatieve futureproof software en cloud oplossingen die jij nodig hebt om de hybride ICT infrastructuur en werkplekken van jouw MKB en KMO klanten optimaal te beheren en te beveiligen. Ook voor eerstelijns support vragen en- of eventuele escalaties is Portland jouw sparringpartner.


Persoonlijk advies  Vraag een demo aan

"De toekomst van IT is niet cloud of on premise, maar hybride. Dat is onze grote overtuiging. Ons advies: denk drie keer na voordat je als MSP een cloud-only strategie kiest. Dat kost klanten."
- George van Brugge, Founder Portland -

Essentieel voor jouw klanten

SaaS Management

SaaS-adoptie zit flink in de lift. Schattingen laten zien dat 70% van het MKB/KMO het grootste deel van hun software naar de cloud verplaatst. Dit creëert al gauw ongewenste situaties, ook wel bekend als "Shadow IT". Maar hoe manage je dat?

Awareness training

Awareness Training-cursussen zijn ontwikkeld om gebruikers te leren beveiliging top of mind te houden bij alles wat ze doen. Geef medewerkers de mogelijkheid om de beste verdediging van hun bedrijf te zijn tegen cyberbeveiligingsrisico's. 


Data Protection

Traditioneel kiezen MSP's voor lokale opslag, eigen datacenter of hyperscalers als Microsoft Azure. Alternatieve technologieën als Decentralized Cloud Storage op de blockchain rukken op. Prijs, maximale privacy, optimale protectie en goede performance zijn key.

Disaster Recovery

Backup en recovery zijn de security basics. Dat hoeven we jou niet te vertellen. Waar dit dagelijks op jouw to-do lijst staat, wil je dit goed, maar zo makkelijk mogelijk inrichten. Lokaal, centraal of decentraal. Portland heeft een pre-selectie gemaakt

Cyber Security

Ransomware is de tweede wereldwijde pandemie naast COVID19. MSP's die proactief handelen voorkomen zo onnodige beveiligingslekken bij hun klanten. Het eeuwenoude adagium voorkomen is beter dan genezen is hier van toepassing.

Hybride Infrastructuur & Edge Computing

Steeds meer bedrijven kiezen om applicaties en data dicht bij waar die gegevens worden gemaakt te gebruiken en te bewaren. Wij helpen MSP's eenvoudig centraal een gedistribueerde edge-infrastructuur te managen. De groei is exponentieel de komende jaren.


Welke oplossing is juist voor mij?

Laat je gegevens achter via onderstaand formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om jou een persoonlijk advies te geven.

Bedankt voor je aanvraag

Ons team zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.
In de tussentijd kijk je hier rond tussen de oplossingen die we aanbieden.