HOGE BESCHIKBAARHEID EN INGEBOUWDE NOODHERSTEL

Als het gaat om virtualisatieplatforms, heb je meer opties dan je waarschijnlijk denkt. En met de aantal beschikbare opties, heb je de mogelijkheid om een ​​IT-infrastructuurplatform te kiezen dat een vereenvoudigde, sterk geautomatiseerde infrastructuur die ervoor zorgt dat jouw applicaties en organisatie efficiënt blijven werken. 

Virtualisatie kan veel uitdagingen met zich mee brengen. Veel verschillende leveranciers, ingewikkelde logistiek en techniek en hoge kosten in tijd en geld. En zodra je in de lucht bent sta je weer voor andere uitdagingen die vaak nog meer tijd en geld gaan kosten.

Overweeg je om te migreren vanaf een bestaande virtualisatieplatform of wil je voor het eerst helemaal opnieuw virtualiseren, wij hebben een betere manier om dit te doen. Of je nu naar één locatie kijkt of een edge computing-platform implementeert op honderden sites, de hyperconverged-aanpak van Scale Computing is de kortste weg naar betaalbare virtualisatie die eenvoudig te implementeren, te beheren en te schalen is.

Odoo • Tekst en afbeelding

DOWNLOAD whitepaper DE KORTSTE AFSTAND NAAR EXCELLENTE VIRTUALISATIE

Bedankt voor je interesse 

Download het eBook via onderstaand pictogram: