IT aan de gedistribueerde edge van je netwerk

Jouw onderneming is een steeds evoluerende mix van applicatie workloads die nodig zijn om operaties over verspreide gebieden te ondersteunen. Deze locaties kunnen tot tientallen, honderden of duizenden tellen. Als jij bent zoals de meesten, ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van legacy applicaties (Windows/Linux en VM's), evenals de huidige en/of toekomstige behoefte om nieuwe, moderne applicatie architecturen te ondersteunen (bijvoorbeeld containers / cloud native apps / IoT / Analytics).

Deze applicaties moeten worden gedistribueerd naar de edge van je bedrijf, dichtbij waar gegevens worden gegenereerd, geanalyseerd en gebruikt voor realtime beslissingen en acties. Veel van deze toepassingen genereren enorme hoeveelheden gegevens en vereisen geavanceerde rekenverwerkingsbronnen die in staat zijn om een autonome werking met lage latentie die niet afhankelijk is van externe netwerkconnectiviteit te handhaven. De kosten zijn hierin een primaire factor. Want zelfs kleine verschillen in CapEx en OpEx-kosten per locatie kunnen zich vermenigvuldigen. Dit zorgt voor een enorme verhoging van de totale eigendomskosten.

Dit artikel presenteert alternatieve benaderingen op het gebied van IT infrastructuur en IT-behoeften. Of het nu gaat om edge-locaties van traditionele werkplekken, tot moderne, hybride, cloud-native applicaties. Deze whitepaper gaat in op de kosten en operationele voor- en nadelen van infrastructuren gebaseerd op versterkte, enterprise-class servers versus twee-node standby-serverparen/ clusters versus geïntegreerde autonome hyperconverged systemen zoals Scale Computing's HC3 Edge.

Odoo • Tekst en afbeelding

DOWNLOAD de introductie van BUSINESS EDGE COMPUTING