SKOUT Cybersecurity: REBOUND 2020

Tickets

Registraties zijn gesloten
Odoo • Tekst en afbeelding

SKOUT Cybersecurity: REBOUND 2020

Deze online gratis conferentie van SKOUT Cybersecurity wijdt zich aan het leveren van geweldige content over hoe je jouw bedrijf kunt laten groeien, de beveiliging kunt behouden en te bouwen aan de lange termijn resilience. Het dag-vullende programma is gratis te volgen en houdt je interesse dankzij de verschillende sessies en talks!

It's time to REBOUND!

REBOUND 2020 zorgt ervoor dat jij het jaar met succes kunt afronden, want bij SKOUT staat jouw succes bovenaan! Op het programma staat onder andere een ongelooflijke reeks fireside chats en panels gepland met een line-up van professionals uit de industrie. Dus schrijf je snel in!

Speakers 

Je krijgt te horen van veteranen uit de security industrie, en neemt deel aan Q&A sessies van verschillende ondernemers. Sprekers zijn onder meer Matt Higgins, Art Coviello, Jr en Iqram Magdon-Ismail.

Sessions

Get ready voor een dag vol inspirerende sprekers die het gaan hebben over security- en bedrijfsgerelateerde onderwerpen. Deze sessies duren ongeveer 40 minuten en tussendoor kan worden deelgenomen aan demo’s en zijn er prijzen te winnen!

Giveaways

De hele dag door zijn er prijzen te winnen! Je kan onder andere meedoen aan een LinkedIn promotional contest met de hoofdprijs van een $500 amazon gift card. Maar ook tijdens het evenements worden er duizenden dollars aan prijzen worden verloot!

Datum & Tijd
woensdag
28 oktober 2020
05:00 13:00 Europe/Amsterdam

Contact

Portland Distribution Benelux B.V.

+3120 2144000
0654667820

DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.