Scale Computing: Solution Selling

Tickets

Registraties zijn gesloten
Odoo • Tekst en afbeelding

Solution Selling Series: Business Resilience and Acronis

Blijf op de hoogte van alle nieuwe trends in de branche! Het volgende webinar uit de Scale Computing Solution Selling series wordt gehouden op donderdag 5 november 2020. De Solution Selling series is speciaal gericht op jouw sales team.  Leer o.a. hoe je HC3-oplossingen positioneert en hoe je kansen bij nieuwe én bestaande klanten identificeert en ontdekt.


Ga in discussie met Scott Mann, Director of North American Channel en Blake Dickmeyer, Sales Director, over de volgende onderwerpen:

  • Voldoen aan de business resiliency-behoeften van jouw klanten

  • VDI simpel en betaalbaar

  • Acronis Agentless voor HC3 en het nieuwe backup apparaat

  • Q4 Promoties en SPC-programma-updates

Daarnaast kan je na de presentatie live praten met het Scale Computing sales team tijdens de open Office Hours. Hier krijgt je real-time antwoorden op al je solution selling vragen!

Sprekers

Spreker

Scott Mann

Director of North American Channel @ Scale Computing

Scott is een getalenteerde en ervaren channel sales-professional met meer dan tien jaar ervaring in het veld. Hij brengt een moderne benadering om partnerschappen te kanaliseren door zijn inzicht in hun evoluerende behoeften. Hij blinkt uit in het ontwikkelen van programma's en bedrijfsmodellen die de status quo van traditionele aanbiedingen uitdagen, waardoor kanaalpartners naadloos moderne technologie kunnen toepassen en integreren in hun bedrijfsmodel als middel om zich te onderscheiden en hun winst te vergroten. Bij Scale Computing heeft Scott de gelederen beklommen terwijl hij zijn vermogen om te overtreffen en te begrijpen blijft tonen wat nodig is om een ​​succesvolle channel-praktijk op te bouwen. Scott heeft een B.Comm in Accounting van de University of Guelph.

Spreker

Blake Dickmeyer

Director of Sales @ Scale Computing

Blake is momenteel de verkoopdirecteur voor Scale Computing. In 2019 hielp Blake de verkoop in Noord-Amerika met 32% te laten groeien door zijn team te begeleiden bij het aanpakken van de IT-uitdagingen waarmee klanten worden geconfronteerd. Technologie is een familiebedrijf voor Blake, die al meer dan tien jaar samen met zijn vader en enkele ooms in de IT-industrie werkt. Hij heeft een diploma in Sales Management van Purdue University.

Help opportunities met

Klantbehoeften veranderen. Organisaties hebben nu meer dan ooit een gestroomlijnd plan voor business resilience nodig dat ervoor zorgt dat bedrijfsgegevens veilig zijn en werknemers overal en altijd kunnen werken. Het geïntegreerde platform van Scale Computing speelt hierop in. Tijdens dit webinar krijg jij te zien hoe je Scale Computing kunt gebruiken om nieuwe kansen te identificeren en aan de behoeften van klanten kunt voldoen. Leer hoe je met behulp van de solutions van Scale Computing kansen kunt identificeren om je klanten te helpen bij verschillende problemen.

Backup and Disaster Recovery
Advanced Backup and Cloud Storage
Work from Anywhere
Ransomware and Other Cyber Threats
Datum & Tijd
donderdag
5 november 2020
13:00 15:00 Europe/Amsterdam

Contact

Portland Distribution Benelux B.V.

+3120 2144000
0654667820

DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.