24/7 bescherming, Luxe of noodzaak?

Introduction to Malwarebytes

Tickets

Registraties zijn gesloten

Geen (senior) security medewerker in huis die 24/7 jullie klanten beveiligd? Word jij ook zo moe van al die false positives die jouw huidige security tech-stack uitspuugt? Dan is Malwarebytes wellicht een goede match voor jou. Zes jaar lang hebben zij gewerkt aan een MDR oplossing die uitblinkt in zijn eenvoud en prijs. Doorklikken van endpoint waarschuwingen is nog nooit zo simpel geweest.

Jij zult versteld staan van de prijscombinaties die je kunt maken. Combineer AV, EDR en MDR zodat je jouw klanten rond de klok kunt beschermen. Dit alles laten wij graag zien een exclusief webinar in samenwerking met en ter introductie van Malwarebytes.

Honderden MSP's wereldwijd zijn intussen aangesloten bij het Malwarebytes MSP Master Programma. Mis daarom deze kans niet om jouw bedrijf te transformeren naar een NIS2 ready MSP bedrijf. 

Sprekers

George van Brugge

Oprichter en eigenaar van Portland Europe. Hij heeft een scherp oog voor markttrends en begrijpt de behoeften van klanten in de snel veranderende IT en MSP wereld. Na de succesvolle launch van Kaseya, GFIMax, IASO, Datto en ConnectWise in de Benelux breekt er nu een nieuw tijdperk aan. Die van 24/7 beveiliging.

Domynique Coutant

Met haar diepgaande kennis van cybersecurity en ruime ervaring in de IT-sector, is Domynique een expert op het gebied van MSP's. Haar leiderschap, strategisch inzicht en toewijding aan klantensucces maken haar een waardevolle gesprekspartner op het gebied van cybersecurity.

Agenda

Tijdens dit webinar gaan we dieper in op het belang van 24/7 security en hoe de nieuwe samenwerking tussen Portland en Malwarebytes hier een belangrijke rol in kan spelen. Er is voldoende ruimte voor een dialoog en vragen tijdens het webinar. Onderwerpen die wij graag bespreken:

  • De rol van 24/7 security voor MSP's en hun MKB klanten
  • De nieuwe samenwerking tussen Malwarebytes en Portland
  • Het Master MSP programma van Malwarebytes en hoe deze helpt compliant te zijn met de aankomende NIS wetgeving van 2024.
  • Hoe je meer winst kunt maken door EDR en MDR aan te bieden
Datum & Tijd
woensdag
12 juli 2023
05:00 05:45 Europe/Amsterdam
Locatie

Portland Distribution Benelux B.V.

Leidsevaartweg 99
2106 AS Heemstede
Nederland
+3120 2144000
0654667820
Krijg de routebeschrijving

Contact

Portland Distribution Benelux B.V.

+3120 2144000
0654667820

DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.