Value Add Distributor Portland versterkt dienstenpakket voor IT Service Providers.

Value Add Distributor Portland versterkt dienstenpakket voor IT Service Providers.

Value Add Distributor Portland breidt haar dienstverlening voor Managed Services Providers (MSP’s) en Value Add Resellers (VAR’s) verder uit. Met een voorselectie aan fundamentele oplossingen voor IT Service Providers, een breed portfolio aan cloud oplossingen, en diensten om intern te moderniseren en innoveren, wordt de positionering om hen efficiënter, productiever en winstgevender te maken versterkt.

“Met de uitbreiding en aanscherping van ons dienstenpakket, zorgen we dat IT Service Providers bij Portland kunnen aankloppen voor alles wat hun business betreft. Niet alleen voor de juiste interne en externe oplossingen, maar ook om nee-verkoop tegen te gaan én om eigen bedrijf een boost te geven. Wij bieden nu ondersteuning van A tot Z”, aldus George van Brugge, oprichter en CEO van Portland.

De essentie van ieder succesvolle IT Service Providers

Al ruim 20 jaar loodst Portland IT Service Providers door het oerwoud van interne en externe oplossingen om eigen business te stroomlijnen en klanten het beste te kunnen bieden. Om het hen extra gemakkelijk te maken om de juiste keuzes te maken is het aanbod van de Value Add Distributor nu aangescherpt en onderverdeeld in de vier pilaren die de essentie vormen voor een succesvol IT-bedrijf; infrastructuur, communicatie, productiviteit en continuïteit. IT Service Providers kunnen zo op basis van hun wensen kiezen uit een voorselectie van de beste oplossingen op de internationale markt, die veelal ontwikkeld zijn voor hun specifieke business segment. Waar IT Service Providers steeds vaker het verzoek van eindgebruikers krijgen voor specifieke cloud-producten wordt dit aanbod aangevuld met een breed portfolio aan licenties voor additionele oplossingen.

Team-as-a-Service

Daarnaast heeft Portland de handen ineengeslagen met internationale en lokale specialisten die kunnen adviseren en ondersteunen in het optimaliseren van de eigen business van IT Service Providers. Want waar zij er alles aan doen om klanten optimaal van dienst te zijn, wordt de interne organisatie nog wel eens vergeten. Voor een toekomstbestendig bedrijf cruciaal om Managed Services aan te bieden en het traditionele break-fix model los te laten. Alhoewel veel Service Providers de transformatie hebben ingezet, laat de mate van adoptie vaak nog te wensen over. Met Team-as-a-Service wordt de expertise binnen het IT-bedrijf aangevuld om succesvol te transformeren, de juiste interne oplossingen te kiezen om te innoveren en efficiënter te werken en wordt ondersteuning geboden tijdens migraties.

Het uitgebreide en aangescherpte dienstenpakket van Portland gaat gepaard met de lancering van een nieuwe website die de positionering versterkt.

Delen

Altaro overgenomen door cloud security specialist Hornetsecurity