Portland Europe en Malwarebytes kondigen samenwerking aan om MSP's 24/7 de beste beveiliging te bieden

Portland Europe gaat de Malwarebytes Business-suite aanbieden om MSP's te helpen bedreigingen eerder te detecteren en sneller te reageren.

Heemstede – 18 april 2023 – Softwaredistributeur en vertrouwd adviseur voor MSP’s, Portland Europe, heeft vandaag een nieuwe samenwerking aangekondigd met Malwarebytes, een wereldleider op het gebied van real time cyberbeveiliging.

Dankzij deze nieuwe samenwerking kunnen MSP's in de Benelux de cyberbeveiligingsmogelijkheden van hun klanten versterken door gebruik te maken van het cloud gebaseerde Malwarebytes-platform om gestroomlijnde, effectieve end point bescherming (EP), incidentrespons (IR) en end point detectie en -respons (EDR) te bieden, in één gecentraliseerd beheerportaal. In tegenstelling tot gecompliceerde producten die zijn ontworpen voor bedrijven met een leger beveiligingsanalisten, zijn de oplossingen van Malwarebytes eenvoudig te implementeren en direct te gebruiken zonder ingewikkelde installatie en onderhoud.

Om als MSP je klanten volledig te beschermen, heb je iemand nodig die 24/7 over je schouder meekijkt. Door gebruik te maken van EDR- en MDR-diensten geef je jouw klanten de garantie dat ook buiten kantooruren en tijdens vakanties iemand meekijkt. Aan de andere kant moderniseer je je dienstenaanbod om ook winstgevender te worden. Malwarebytes biedt deze oplossing op een gemakkelijke, duidelijke en betaalbare manier. Perfect voor onze klanten en andere MSP's in de Benelux. Zegt George van Brugge, eigenaar en oprichter van Portland.

Malwarebytes biedt zijn partners een krachtig en betaalbaar beveiligingsbeheerplatform dat maximale controle in handen geeft van beveiligingsteams. Met aanvullende modules en services voor bedreigingspreventie, zoals DNS-filtering en beheerde detectie en respons (MDR), kunnen partners elke klant het juiste product of de juiste service bieden, afgestemd op hun specifieke behoeften. Het Malwarebytes-platform maakt gestroomlijnde operaties mogelijk met gecentraliseerd beheer van klanteindpunten, bedreigingsinformatie van de volgende generatie en naadloze integraties.

We hebben een partnermentaliteit in alle regio's en een niet-aflatende toewijding om zowel nieuwe als bestaande partners te helpen hun klanten te beschermen terwijl ze hun bedrijf naar nieuwe hoogten katapulteren. We begrijpen dat het kanaal gestroomlijnde en vereenvoudigde oplossingen nodig heeft om het tempo bij te houden van de torenhoge kosten en de complexiteit van het beheer van meerdere oplossingen. Onze focus voor het Malwarebytes-platform is om het gemakkelijk te maken om te kopen, implementeren, gebruiken en beheren. Dit past perfect bij de visie van Portland Europe om MSP's te helpen efficiënter, productiever en winstgevender te werken. Daarom denken we dat Portland Europe de jusite partner voor ons is. Zegt Domynique C., Team Leader, MSP Channel Development EMEA & APAC, bij Malwarebytes.

Over Malwarebytes

Malwarebytes gelooft dat wanneer mensen en organisaties vrij zijn van bedreigingen, ze vrij kunnen gedijen. Marcin Kleczynski, CEO van Malwarebytes, opgericht in 2008, had één missie: de wereld bevrijden van malware. Tegenwoordig beschermen Malwarebytes' bekroonde oplossingen voor eindpuntbescherming, privacy en dreigingspreventie en zijn team van wereldklasse van dreigingsonderzoekers miljoenen individuen en duizenden bedrijven over de hele wereld. De effectiviteit en het gebruiksgemak van Malwarebytes-oplossingen worden consistent erkend door onafhankelijke derde partijen, waaronder MITRE Engenuity, MRG Effitas, AVLAB, AV-TEST (consumenten en bedrijven), Gartner Peer Insights, G2 Crowd en CNET. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Californië en heeft kantoren in Europa en Azië. Ga voor meer informatie naar https://www.malwarebytes.com.

Over Portland Europe

Taking care of your Managed Services and Reseller Business, dat is wat we al 25 jaar doen. Portland helpt MSP's en VAR's hun bedrijf efficiënt, productief en winstgevend in te richten. We zijn een platte organisatie met duidelijke lijnen, verantwoordelijkheden en verwachtingen. Wij blinken uit in persoonlijke aandacht. Onze missie is om het team te zijn achter de succesvolle IT-dienstverlener, die het MKB in de Benelux een cyberveilige werkplek biedt en blij maakt met slimme en gebruiksvriendelijke softwarediensten. Ga voor meer informatie naar https://www.portland.eu/

Portland start software trading desk