ConnectWise lanceert een compleet aanbod voor data back-up en herstel

ConnectWise lanceert een compleet aanbod voor data back-up en herstel om partners te helpen bij het bewaken en beheren van al hun oplossingen,

Het bedrijf kondigt ook de eerste van verschillende geplande BDR-integraties aan.

Marktleider op het gebied van software voor IT dienstverleners, ConnectWise, heeft de lancering van ConnectWise Recover Complete BDR aangekondigd, een uitgebreid aanbod dat meerdere back-up leveranciers in het ConnectWise-platform integreert. Met dit aanbod krijgen TSP's een krachtige service management console om al hun BDR-oplossingen te bewaken en te beheren, waardoor complexiteit zoals dubbele processen en beheer overhead aanzienlijk worden verminderd. Daarnaast kunnen TSP's ConnectWise NOC (network operations center) Services gebruiken voor het beheer van de oplossingen, waardoor het niet langer nodig is om fulltime resources te besteden aan back-uptaken. Op basis van gegevens die zijn verzameld door ConnectWise-partners, kunnen Recover- en NOC-services tot 90% van de tijd van partners per maand besparen bij het beheren van back-ups.

“Met een evoluerend IT-landschap, consolidatie van de sector en een gebrek aan opgeleide technici, kan het voor TSP's een uitdaging zijn om meerdere BDR-oplossingen te beheren. Het nieuwe aanbod van ConnectWise werkt om die pijnpunten aan te pakken”, zegt David LeClair, senior director product management." Nu hoeven ze niet meer te worstelen met het verkrijgen van een enkel geconsolideerd overzicht van hun back-up status of hoeven ze niet tussen meerdere tools te springen om verschillende leveringsmethoden voor back-up te integreren, of zelfs de complexiteit van facturering van hun meerdere back-up leveranciers aan te pakken."

Met de ConnectWise Recover Complete BDR kunnen TSP's:

  • Gebruik maken van meerdere BDR-leveranciers, met een keuze aan oplossingen die het beste bij hun behoeften passen

  • De statussen bekijken van alle beschermde eindpunten van klanten in een enkele interface

  • Hun status beheren via waarschuwingen en ticketing

  • Beleid definiëren om klanten aan boord te krijgen

  • Workflows bouwen en automatiseren

  • Hun standaard operationele procedures beheren

  • Uniforme rapporten definiëren en hun facturering ervaring vereenvoudigen door licenties te kopen via de ConnectWise Marketplace en één factuur te ontvangen voor alle oplossingen van ConnectWise

Bovendien kunnen TSP's ConnectWise NOC Services aanschaffen, waardoor ze altijd beschikbare, goed opgeleide en ervaren technici hebben om veel van de dagelijkse taken voor het oplossen van problemen en het bewaken van back-ups over te nemen. Dit speelt cruciale technici vrij om zich te concentreren op taken die waarde opleveren voor hun klanten.

Acronis, een vooraanstaande wereldwijde leverancier van cyber beveiligingsoplossingen voor MSP’s, inclusief back-up en noodherstel, is de eerste van verschillende BDR-leveranciers die integreren met ConnectWise om een ​​eenvoudigere back-up- en noodherstel ervaring te bieden. ConnectWise Recover Complete BDR biedt nu integratie met Acronis via het platform en de mogelijkheid om dit te kopen in de ConnectWise Marketplace. Met Acronis kunnen TSP's taken toewijzen aan het NOC, hun omgeving bewaken en problemen oplossen via het NOC, inclusief het beheren van waarschuwingen (d.w.z. back-up fouten, agent problemen of beleidsgerelateerde waarschuwingen) en helpen bij implementatieproblemen, systeem- of bestandsherstel, het opzetten van DR-tests of het werken aan failovers voor noodherstel.

"ConnectWise heeft dezelfde kijk op de MSP-industrie als Acronis, en daarom zijn we trots om de lancering van onze nieuwe integratie op Acronis Cyber ​​Protect Cloud aan te kondigen", zegt Jan-Jaap "JJ" Jager, Board Advisor & Chief Revenue Officer bij Acronis." Zowel ConnectWise als Acronis zijn gericht op het leveren van back-up- en herstel oplossingen vanuit één centrale plaats, zodat MSP's gemakkelijk hun dagelijkse werklast kunnen handhaven en zich kunnen concentreren op het veilig, efficiënt en winstgevend houden van de bedrijven van hun klanten."

Over ConnectWise

ConnectWise is een IT-softwarebedrijf dat Technology Solution Providers in staat stelt om succes te behalen in hun As-a-Service-activiteiten met intelligente software, deskundige services, een meeslepende IT-gemeenschap en een enorm ecosysteem van integraties. De ongeëvenaarde flexibiliteit van het ConnectWise-platform zorgt voor winstgevende groei op lange termijn voor onze partners. Met een innovatief, geïntegreerd en op beveiliging gericht platform stelt ConnectWise TSP's in staat om de bedrijfsefficiëntie te vergroten met bedrijfsautomatisering, IT-documentatie en gegevensbeheer mogelijkheden. En verhoog omzet met behulp van technologieën voor bewaking op afstand, beveiliging en back-up noodherstel. Ga voor meer informatie naar portland.eu/ConnectWise.

Over Acronis

Acronis verenigt gegevensbescherming en cyberbeveiliging om geïntegreerde, geautomatiseerde cyberbeveiliging te leveren die de uitdagingen op het gebied van veiligheid, toegankelijkheid, privacy, authenticiteit en beveiliging (SAPAS) van de moderne digitale wereld oplost. Met flexibele implementatiemodellen die voldoen aan de eisen van serviceproviders en IT-professionals, biedt Acronis superieure cyber bescherming voor gegevens, applicaties en systemen met innovatieve next-generation antivirus-, backup-, disaster recovery- en endpoint beveiliging beheeroplossingen. Met geavanceerde anti-malware aangedreven door geavanceerde machine-intelligentie en op blockchain gebaseerde data-authenticatie technologieën, beschermt Acronis elke omgeving - van cloud tot hybride tot on-premises - tegen lage en voorspelbare kosten. Ga voor meer informatie naar portland.eu/Acronis.

ConnectWise wordt in de Benelux gedistribueerd door Portland.

Delen

Scale Computing en Acronis kondigen Business Resilience System voor MSP's aan